ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ CERKEZKÖY
19/07/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Δράμα, 19 Ιουλίου 2019

 

ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ CERKEZKÖY

 

 

 

Το Επιμελητήριο Δράμας  προσκεκλημένο του Επιμελητηρίου του Cerkezköy, στο πλαίσιο του έργου συνεργασίας με τίλτο: «Βελτιώνοντας τον Ευρωπαϊκό Διάλογο για την Επιχειρηματικότητα» (Grant Scheme for Turkey-EU Business Dialogue) συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση και στο εργαστήριο για την διαμόρφωση του χρονοδιαγράμματος του έργου αυτού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Ιουλίου στο Cerkezköy της Τουρκίας. Το Επιμελητήριο Δράμας εκπροσώπησαν 8 άτομα συνολικά, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες.

 

Το έργο αυτό, καθώς και οι δράσεις του, ακολουθούν τον άξονα προτεραιότητας του Προγράμματος Grant Scheme for Turkey-EU Business Dialogue (TEBD) και στοχεύουν στην «Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των Τουρκικών Επιμελητηρίων και στην ενίσχυση του ρόλου τους στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ». Επιπλέον, το έργο εστιάζει στην κοινωνία των πολιτών και τον κοινωνικό διάλογο ως μια υποενότητα των δράσεών του, με ενδεικτική δράση στο πλαίσιο αυτό την ένταξη του Turkey Europe Foundation (Ευρωπαϊκό ίδρυμα Τουρκίας-Türkiye Avrupa Vakfı) στο έργο ως συμπληρωματικός εταίρος.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα της περιοχής καθώς επίσης  και για τον τρόπο λειτουργίας του Επιμελητηρίου του Cerkezköy ως φορέα υποστήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας. Αναζητήθηκαν κοινοί τομείς συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων καθώς των επιχειρηματιών των δύο περιοχών, Δράμας και Cerkezköy αντίστοιχα. Επιπλέον, αναλύθηκε στην λεπτομέρεια του το κοινό μας έργο και οριστικοποιήθηκαν οι επόμενες δράσεις αυτού. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με b2b συναντήσεις μεταξύ των επιχειρηματιών της αποστολής και επιχειρηματιών της περιοχής καθώς και επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες της εκεί βιομηχανικής ζώνης.

 

Η επόμενη δράση του έργου αναμένατε να λάβει χώρα στην Δράμα τον προσεχή Οκτώβριο.

 

 

 

 

 

Στέφανος Γεωργιάδης

 

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας

 

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ