ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Ανακοίνωση Προέδρου Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανου Γεωργιάδη
20/03/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές με την Πανδημία Covid19 να έχει κυριεύσει κυριολεκτικά τον κόσμο και να έχει προκαλέσει χιλιάδες νεκρούς και εκατοντάδες ακόμη χιλιάδες ανθρώπους να νοσηλεύονται, έχουμε κύρια & ατομική  ευθύνη να εφαρμόσουμε την οδηγία ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

 

Όλοι αυτοί  που συνεχίζουν να μην σέβονται το κοινωνικό σύνολο, παραβιάζοντας τις συστάσεις με τα μέτρα προφανώς δεν έχουν δει την πραγματική εικόνα με τους χιλιάδες νεκρούς και τα φέρετρα στην Ιταλία. Εύχομαι και ελπίζω να συνετιστούν την ύστατη αυτή ώρα και να σταματήσουν να συμπεριφέρονται αντικοινωνικά.

 

Όσον αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους αγαπητούς συναδέλφους που ανέστειλαν την δραστηριότητα τους ή ακόμη κι αν υπολειτουργούν ουσιαστικά χωρίς έσοδα, στέλνω το μήνυμα ότι η περιπέτεια αυτή θα έχει πολλές σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, οι οποίες για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας. Κυβέρνηση, θεσμοί & πολίτες, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να ανακάμψουμε την επόμενη ημέρα όταν όλο αυτό θα έχει τελειώσει.

 

Οι επαγγελματίες υγείας, γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι στην πολιτική προστασία δίνουν τιτάνιο αγώνα για να σώσουν ζωές και να κρατήσουν όρθιο το σύστημα υγείας. Πρέπει να τους βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Όχι απλά να χειροκροτούμε. Η μέγιστη βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους είναι να τους προστατεύσουμε κάνοντας πράξη το «Μένουμε Σπίτι».  Ακόμη κι αν χρειαστεί να παρθεί από την πολιτεία η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ακριβώς για να σωθεί η χώρα και να ανακάμψει το ταχύτερο.

 

Απευθύνω έκκληση σε όλους αυτούς που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τον κίνδυνο και παραβιάζουν τα μέτρα, να αναθεωρήσουν την στάση τους. Πρώτα βάζουν σε κίνδυνο τους ίδιους και μετά την οικογένεια τους, τους  δικούς τους ανθρώπους.

 

Μένουμε Σπίτι.

 

 

Στέφανος Γεωργιάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ