ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
06PERILIPSIDIAKIRYXISSYNTIRISIEPISKEYIOCHIMATONDIMOUDOXATOU2014_F1551409189.doc

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ 2014»
06/03/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ 2014»

Ο Δήμαρχος Δοξάτου έχοντας υπόψη τις διατάξεις των Ν.3463/2006, Π.Δ.28/80,  Ν.2539/97, Ν.2362/95

προκηρύσσει

πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και προσφορά ενιαίου ποσοστού έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες για την Παροχή Υπηρεσιών «Συντήρηση και Επισκευή Οχημάτων Δήμου Δοξάτου 2014», με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά με συμπλήρωση τιμολογίου και με έκπτωση επί τοις εκατό (%) επί της αξίας των ανταλλακτικών (επί τιμοκαταλόγου) προϋπολογισμού 61.500.00 ευρώ με το Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Δήμου Δοξάτου (στο Δημοτικό κατάστημα Καλαμπακίου, Πλατεία Ελευθερίας Καλαμπάκι) την 14η του μηνός Μαρτίου 2014, ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή και ώρα 10:00-11:00 (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών η 11:00η πρωινή) ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, κοινοπραξίες που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης. Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό πρέπει να προσκομίσουν δικαιολογητικά τα οποία περιγράφονται στην αναλυτική διακήρυξη και εγγυητική επιστολή συμμετοχής για ποσό που αντιστοιχεί τουλάχιστον σε ποσοστό 5% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. των υπηρεσιών και ειδών που προσφέρει ο διαγωνιζόμενος ανά κατηγορία δαπάνης.

Τα στοιχεία της τεχνικής και οικονομικής μελέτης βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων, οι οποίοι μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου (στο Δημοτικό κατάστημα Καλαμπακίου) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και να προμηθευτούν έντυπο προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Δοξάτου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλαμπακίου (τηλ. 25213-52417) και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.doxato.gr στο πεδίο «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες»

Η δαπάνη δημοσίευσης βαρύνει τον ανάδοχο.

 

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

 

 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ