ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
20/11/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Ο Δήμος Προσοτσάνης προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοιχτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ» συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης  108.018,60€ ( με τον ΦΠΑ 23%).

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί:(α) Φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή συνεταιρισμοί ή κοινοπραξίες ή ενώσεις προμηθευτών που το ειδικό επάγγελμά τους είναι συναφές με το αντικείμενο της διακήρυξης.(β) Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά,  σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στις διατάξεις των άρθρων 7 και 8 του ΕΚΠΟΤΑ .

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται στο ποσοστό 2% της προεκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ., ήτοι το ποσό των 1.756,40€.  

 Οι προσφορές υποβάλλονται  από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr  του  ΕΣΗΔΗΣ με  ημερομηνία και ώρα έναρξης της ηλεκτρονικής υποβολής  την  11η  Δεκεμβρίου   2015 και ώρα 15:00  και καταληκτική ημερομηνία  ηλεκτρονικής υποβολής  των προσφορών  την 18η  Δεκεμβρίου 2015 και  ώρα 20:00.Η ηλεκτρονική αποσφράγιση  των προσφορών θα γίνει τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει επί ποινή αποκλεισμού  να υποβάλλουν προσφορά, για τη συνολική προκηρυχθείσα ποσότητα όλων των ειδών και όχι για επί μέρους είδη.

Η προμήθεια χρηματοδοτείται  από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ –ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ  2012-2015.  Ο τρόπος πληρωμής αναφέρεται στο άρθρο 17 της  Αναλυτικής   Διακήρυξης ,  προκαταβολή δεν θα χορηγηθεί.

Οιενδιαφερόμενοιμπορούνναλάβουναντίγραφοτηςαναλυτικήςδιακήρυξης      από την επίσημη  ιστοσελίδα του Δήμου Προσοτσάνης  (http://www.prosotsani.grαθώςεπίσηςκαι οποιαδήποτεσχετικήπληροφορίακατάτις εργάσιμες ημέρες και ώρες απότογραφείο προμηθειών του Δήμου Προσοτσάνης  (πληροφ.Μαναρίδου Αλεξάνδρα,τηλ.: 2522350152,

fax:2522023322,e-mail manaridou@prosotsani.gr).Υπεύθυνη  τεχνικών θεμάτων                          κ. Δεληγιαννίδου Δέσποινα  τηλ. 2522350111-2522350115.

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΥΣΣΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ