ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΔΑ

Δημοσίευση Περίληψης Διακήρυξης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
19/09/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης ενημερώνει ότι προτίθεται να προβεί στην κατάρτιση μητρώου εργοληπτών (εταιριών - φυσικών προσώπων) για την αντιμετώπιση εισάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις, πυρκαγιές ή οποιοδήποτε άλλο έκτακτο φαινόμενο ή φυσική καταστροφή και την πραγματοποίηση έκτακτων εργασιών συντήρησης υποδομών αρμοδιότητάς του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης για το χρονικό διάστημα έως 31/12/2020. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να  ενταχθούν στο Μητρώο καλούνται να υποβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης στα Γραφεία της επί της πλατείας Ευρώπης, Τ.Κ. 84100, στην Ερμούπολη Σύρου, fax: 2281082453, αίτηση συμμετοχής (διατίθεται έντυπο) σε κλειστό φάκελο οποιαδήποτε χρονική στιγμή έως τις 31-12-2020, στην οποία θα αναφέρεται η πλήρης επωνυμία, έδρα, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο (σταθερό-κινητό), e-mail και fax, με συνημμένα τα σχετικά δικαιολογητικά που αναφέρονται στην με α.π. 17029/27-08-2019 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ΑΔΑ: 94Ν8ΩΗ0-8ΡΤ).

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης διατίθεται στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στο τηλ. 22813-62514 και στο e-mail: a.vamvakari@syros-ermoypolis.gr. Η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος διατίθεται και ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.svros-ermouDolis.gr. (διαδρομή : Αρχική Σελίδα - «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ»). Πληροφορίες Θα δίνονται στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης στα τηλ. 22813-62514 και 22813-62527 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Συνημμένα σας στέλνουμε την Περίληψη, την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος και
υπόδειγμα της αίτησης και των υπεύθυνων δηλώσεων.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ