ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

B8 Διεύθυνση ΑΠ 23202/21.05.2020 - «Στοιχεία επικοινωνίας και δείγμα υπογραφής αρμοδίου στελέχους της Κρατικής Υπηρεσίας Αντι-μονοπωλειακού Ελέγχου και Ελέγχου Καταναλωτικών Αγορών του Υπουργείου Οικονομίας του Αζερμπαϊτζάν - Υπόδειγμα Πιστοποιητικών
22/05/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

ΘΕΜΑ:

«Στοιχεία επικοινωνίας και δείγμα υπογραφής αρμοδίου στελέχους της Κρατικής Υπηρεσίας Αντι-μονοπωλειακού Ελέγχου και Ελέγχου Καταναλωτικών Αγορών του Υπουργείου Οικονομίας του Αζερμπαϊτζάν - Υπόδειγμα Πιστοποιητικών Καταγωγής για εξαγόμενα από το Αζερμπαϊτζάν προϊόντα» (μη προς όλους)

 

          

 

 

 

Κατόπιν ενημέρωσης που λάβαμε από την Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, σας γνωρίζουμε, τον αρμόδιο  κρατικό οργανισμό, τον εξουσιοδοτημένο  υπάλληλο να εκδίδει Πιστοποιητικά Καταγωγής για εμπορεύματα που εξάγονται από τη Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν, από τις 13 Μαΐου 2020 καθώς και δείγμα των προαναφερθέντων Πιστοποιητικών (επισυνάπτεται).

 

 

 

Ειδικότερα:

 

1. Οργανισμός που εκδίδει πιστοποιητικά καταγωγής για τα εμπορεύματα που εξάγονται από τη Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν (ελληνικά - αγγλικά):

 

Κρατική Υπηρεσία Αντι-μονοπωλειακού Ελέγχου και Ελέγχου Καταναλωτικών Αγορών του Υπουργείου Οικονομίας του Αζερμπαϊτζάν - State Service for Anti-monopoly and Consumer Market Control under the Ministry ofEconomyoftheRepublicofAzerbaijan

 

 

 

2.  Διεύθυνση: AZ1012, Μπακού, λεωφόρος H.Zardabi, 88a - AZ1012, Baku city, H.Zardabi Αvenue, 88a.

 

3. Θέση, το επώνυμο, όνομα και πατρώνυμο του εξουσιοδοτημένου υπαλλήλου να υπογράφει πιστοποιητικά καταγωγής που εκδίδονται για εμπορεύματα που εξάγονται από τη Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν:

 

(Mr) Mammadov Sahib Alioglu - Αναπληρωτής Διευθυντής  της Κρατικής Υπηρεσίας Αντι-μονοπωλειακού Ελέγχου και Ελέγχου Καταναλωτικών Αγορών του Υπουργείου Οικονομίας του Αζερμπαϊτζάν - DeputyChiefoftheState Service for Anti-monopoly and Consumer Market Control under the Ministry ofEconomyoftheRepublicofAzerbaijan.

 

 

 

4. Δείγμα υπογραφής του αξιωματούχου που είναι εξουσιοδοτημένος να υπογράφει πιστοποιητικά προέλευσης που εκδόθηκαν για εμπορεύματα που εξάγονται από τη Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν:

 

(επισυνάπτεται έγγραφο με το δείγμα υπογραφής και σφραγίδος του επικεφαλής του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του εν θέματι Επιμελητηρίου, προς ενημέρωσή σας και για τις κατά την κρίση σας ενέργειες.

 

 

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΚ/

Σελ.: Πέντε (5)

Ο Διευθυντής

 

 

 

Αντώνιος Κατεπόδης

Σύμβουλος ΟΕΥ Α’

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ