ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ    / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  RSS 2.0 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δημοσίευση της Δράσης «Εξοικονομώ Επιχειρώ»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με την Πρόσκληση της Δράσης για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Επιχειρώ» . Με την απόφαση ΥΠΕΝ/Δ ΕΠΕΑ/26201/171/2024 προκηρύσσεται το Πρόγραμμα με τίτλο «Εξοικονομώ-Επιχειρώ» με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στον τριτογενή τομέα (εμπορίου και υπηρεσιών και του τομέα του τουρισμού), τη μείωση των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος.... (13/03/2024)

περισσότερα »

Πρόσκληση υποβολής επενδυτικών σχεδίων για την «Ενίσχυση υφιστάμενων μεταποιητικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης» (Δράση RSO2.1.β) (ΑΔΑ: ΜΜΕ6ΑΠ47ΛΒ-ΞΛΖ) - ΑΜΘ41

Σε συνέχεια της Πρόσκλησης υπ' αριθμ.6713/ΑΜΘ41 για την Υποβολή Προτάσεων στο Πρόγραμμα "Ανατολική Μακεδονία, Θράκη" 2021 – 2027, στη Δράση RSO2.1.β: «Ενίσχυση υφιστάμενων μεταποιητικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης».... (12/03/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για την «Ενίσχυση ανέργων για ίδρυση επιχείρησης σε τομείς της στρατηγικής RIS3» (Δράση ESO4.1.δ).

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση ανέργων για ίδρυση επιχείρησης σε τομείς της στρατηγικής RIS3» (ΔράσηESO4.1.δ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία, Θράκη» 2021-2027(ΠεΠ ΑΜΘ 2021-2027).... (05/03/2024)

περισσότερα »

Πρόσκληση υποβολής επενδυτικών σχεδίων για την «Ενίσχυση υφιστάμενων μεταποιητικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης» (Δράση RSO2.1.β)

Πρόσκληση υποβολής επενδυτικών σχεδίων για την «Ενίσχυση υφιστάμενων μεταποιητικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης» (Δράση RSO2.1.β)... (05/01/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων», η οποία αφορά στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων επιλεγμένων ΚΑΔ του τουρισμού.... (19/12/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα», η οποία αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.... (19/12/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Πρόγραμμα δημιουργίας 1.000 νέων θέσεων εργασίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα, 22 Μαΐου, ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 1.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».... (14/06/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΜΕ»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι Προκηρύχθηκε η Δέσμη Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», προϋπολογισμού 700.000.000 €, η οποία ενθαρρύνει επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην αξιοποίηση και ανάπτυξη συγχρόνων τεχνολογιών, στην αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων ή/ και παρεχόμενων υπηρεσιών και εν γένει δραστηριοτήτων τους, πριμοδοτώντας ενέργειες, οι οποίες αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες, υποδομές και βέλτιστες πρακτικές σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης και κυκλικής οικονομίας.... (09/03/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΙΑΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει για την δημοσίευση δράσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Η δέσμη Δράσεων κρατικών ενισχύσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021 – 2027, προϋπολογισμού 300.000.000 ευρώ... (08/03/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία Β ΚΥΚΛΟΣ

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία. Στόχος της δράσης, διάρκειας 12 μηνών... (09/02/2023)

περισσότερα »

Νέα Προγράμματα Απασχόλησης χρηματοδοτούμενα από το Ταμείο Ανάκαμψης

Τα νέα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα της επικράτειας, και χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.... (14/12/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ» με επιδότηση ως 70% για επιχειρήσεις του μεταποιητικού τομέα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των προτάσεων είναι 06.12.2022 και η ημερομηνία λήξης είναι 31.01.2023.... (02/12/2022)

περισσότερα »

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3.000 νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία. Στόχος της δράσης, διάρκειας 12 μηνών, είναι η προώθηση στην αυτοαπασχόληση 3.000 νέων ανέργων μέσω της δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.... (13/09/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Πρόγραμμα Αγροτουρισμός" Ελλάδα 2.0

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Πράσινος Αγροτουρισμός του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στα πλαίσια του Ελλάδα 2.0..... (06/07/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενούς τομέα (ID 16626) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στα πλαίσια του Ελλάδα 2.0.... (06/07/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.... (24/06/2022)

περισσότερα »

Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.... (24/06/2022)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ « ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜμΕ» ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 2.3 “Ψηφιοποίηση των Επιχειρήσεων”, της Δράσης 16706 “Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”, του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» από το Ελλάδα 2.0.... (23/06/2022)

περισσότερα »

Τροποποίηση Συχνών Ερωτήσεων - Απαντήσεων της Πρόσκλησης ΑΜΘ88 «Ενίσχυση για την ίδρυση επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (Δράση 3α.4.2)» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Επισυνάπτεται το αρχείο..... (18/05/2022)

περισσότερα »

1η τροποποίηση της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου και σχολής χορού»

Δημοσιεύθηκε η πρώτη (1η) τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστήριου και σχολής χορού».... (05/04/2022)

περισσότερα »

Έβδομη (7η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής επενδυτικών σχεδίων με τίτλο «Ενίσχυση για την ίδρυση επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (Δράση 3α.4.2)» στην Περιφέρεια ΑΜΘ - ΑΜΘ88

Συνημμένα σας αποστέλλεται η 7η Τροποποίηση της Πρόσκλησης ΑΜΘ88..... (26/03/2022)

περισσότερα »

Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών»

Η νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών» αφορά στην ενίσχυση Αυτοαπασχολούμενων Λογιστών – Φοροτεχνικών, καθώς και Νομικών Προσώπων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, ώστε να προσαρμόσουν την λειτουργία τους με την αναβάθμιση/απόκτηση της απαραίτητης ψηφιακής υποδομής, να συνεχίσουν να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους και να υποστηρίξουν την επιχειρηματική κοινότητα... (03/03/2022)

περισσότερα »

Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας και Επιτάχυνσης των καινοτόμων Τεχνολογικών Επιχειρήσεων της χώρας από την Enterprise Greece

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξαγωγικού Εμπορίου (Enterprise Greece), στο πλαίσιο του καταστατικού της σκοπού, ενισχύει τον ελληνικό κλάδο καινοτομίας – τεχνολογίας και προωθεί τις εξαγωγές, εγκαινιάζοντας το 2022 με ένα ακόμη πιο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας και Επιτάχυνσης των καινοτόμων Τεχνολογικών Επιχειρήσεων της χώρας, σε συνέχεια και του επιτυχημένου πιλοτικού προγράμματος «Thriving in the Storm» που υλοποίησε το 2020.... (27/01/2022)

περισσότερα »

4η Τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη Δράση "Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών"

Επισυνάπτεται το κείμενο της πρόσκλησης..... (27/09/2021)

περισσότερα »

Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν στη Δράση «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Δημοσιεύθηκε η τρίτη (3η) τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» του ΕΠΑνΕΚ, σύμφωνα με την οποία επιχειρήσεις των οποίων η αίτηση χρηματοδότησης, που υποβλήθηκε έως την καταληκτική ημερομηνία και ώρα της Δράσης, 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 15:00.... (28/07/2021)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1η Απόφαση Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19 (Β κύκλος)» (08/07/2021)
Διαδικτυακές Εκδηλώσεις ενημέρωσης κοινού νέων δράσεων ΕΠΑνΕΚ (05/07/2021)
Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (30/06/2021)
Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: E-λιανικό (B κύκλος) (29/06/2021)
Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (14/06/2021)
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Ενίσχυση αλυσίδων προστιθέμενης αξίας - Συνεργατικοί Σχηματισμοί - Δικτυώσεις (10/06/2021)
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος (10/06/2021)
Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων» (29/05/2021)
Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών» - Επανεκκίνηση Εστίασης (13/05/2021)
Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» (15/02/2021)


1  2  3  4  5 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ