ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Επιστολή Βουλευτή Δημήτρη Καιρίδη
ΦΕΚ 4442 Β Τροποποίηση ΚΥΑ για 12%

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ
04/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Δράμα 4 Οκτωβρίου 2021

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του, ότι ο Βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας και το ΦΕΚ, με θέμα την επίλυση προβλημάτων στον συμψηφισμό μελλοντικών ή τωρινών οφειλών των δικαιούχων με την επιδότηση του κόστους μισθοδοσίας 4-12%.   Στην επιστολή όπως αναφέρει στα πλαίσια της Διακοματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης που αφορά και την Ανατολική Μακεδονία, τόσο το ενδιαφέρον της Προέδρου κ. Ντόρας Μπακογιάννη, του ιδίου του κ. Καιρίδη ως συντονιστή οικονομικών -αναπτυξιακών θεμάτων και του Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, όσο και οι παρεμβάσεις των Προέδρων των Επιμελητηρίων της ΑΜ-Θ, προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Υπουργού Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη  & ενεργοποίησαν τον κρατικό μηχανισμό να δώσει λύσεις με την ΚΥΑ αριθ. 14631/ ΦΕΚ4442/27-9-2021.

 

 

Το Επιμελητήριο Δράμας ευχαριστεί τον Βουλευτή κ. Δημήτρη Καιρίδη, την Πρόεδρο κ. Ντόρα Μπακογιάννη  καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην επίλυση όλων των προβληματικών τεχνικών ζητήματων που αφορούσαν τους συμψηφισμούς.      

 

Επισυνάπτεται επιστολή του βουλευτή Δημήτρη Καιρίδη, καθώς και σχετικό ΦΕΚ, προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη.

 

 

Επιμελητήριο Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ