ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ  RSS 2.0 

Πρόσκληση και πρόγραμμα Εκδήλωσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Ενημερωτική εκδήλωση με εισηγήτρια την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κυρία Χριστιάνα Καλογήρου.... (27/01/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ DEMO DAY Δ' ΚΥΚΛΟΥ

Την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί το Demo Day του Δ' Κύκλου της Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας, στις εγκαταστάσεις της Δομής, στην Οδό Λαμπριανίδη 40, στη Δράμα. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom Link.... (26/01/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου-Προσοχή Εξαπάτηση Επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Δράμας συνιστά για ακόμη μια φορά την ΠΡΟΣΟΧΗ όλων των επιχειρηματιών & εργαζομένων, γιατί αυτές τις ημέρες επανήλθαν οι απατεώνες εξαπατώντας ή προσπαθώντας να εξαπατήσουν αντλώντας τηλεφωνικά τραπεζικούς κωδικούς...... (26/01/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας Επιμελητηρίου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του KOUROS HOTEL στην Δράμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 η κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Δράμας, παρουσία πλήθους κόσμου από την επιχειρηματική κοινότητα και θεσμικών εκπροσώπων της Δράμας. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεος..... (24/01/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα 360ᵒ»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης 126997/28-12-2022 Προκήρυξη Καθεστώτος Ενισχύσεων «Επιχειρηματικότητα 360» του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022. Η 1η προκήρυξη του παραπάνω καθεστώτος ορίζει ότι η ημερομηνία έναρξης υποβολής των προτάσεων είναι 09.01.2023 και η ημερομηνία λήξης είναι 10.04.2023... (16/01/2023)

περισσότερα »

Ανακοίνωση Προσοχή απάτη κατά επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Δράμας συνιστά την προσοχή των επιχειρήσεων, γιατί αυτές τις ημέρες ,σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκετές επιχειρήσεις έχουν πέσει θύματα απάτης από επιτήδειους που υποκλέπτουν τραπεζικούς κωδικούς.... (14/01/2023)

περισσότερα »

Δελτίο τύπου - Διάθεση Ψηφιακής Υπογραφής

Το Επιμελητήριο Δράμας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης & Επενδύσεων ξεκίνησε τη δωρεάν διάθεση της ψηφιακής υπογραφής στα μέλη του, με αρχή τις κεφαλαιουχικές εταιρείες (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ).... (19/12/2022)

περισσότερα »

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Το Επιμελητήριο Δράμας και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB) σας προσκαλούν στην διαδικτυακή παρουσίαση των Χρηματοδοτικών Εργαλείων της (HDB) η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω Microsoft Teams την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022..... (12/12/2022)

περισσότερα »

LAB.40: Εργαστήριο με Θέμα "Πως θα διαχειριστώ το eshop μου για συνεχείς και αποδοτικές πωλήσεις"

Τα Remicro LOCAL Workshops, είναι μια σειρά θεματικών εργαστηρίων που στόχο έχουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων των συμμετεχόντων. Κεντρικός ομιλητής του εργαστηρίου θα είναι ο κ. Άλκης Πολιουδάκης, Marketing Expert και Online Trainer από την “helloadv” και θα μιλήσει για την ραγδαία άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου και τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων και θα δώσει απαντήσεις για το πως μπορεί το δικό σας να ξεχωρίσει....   (09/12/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παράταση στην αναπροσαρμογή των επαγγελματικών μισθώσεων με ανώτατο όριο το 3% και για το έτος 2023.

Παράταση στην αναπροσαρμογή των επαγγελματικών μισθώσεων με ανώτατο όριο το 3% και για το έτος 2023..... (06/12/2022)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή ΚΕΕΕ στη 2η Γενική Συνέλευση των Βαλκανικών Επιμελητηρίων

Στη 2η Γενική Συνέλευση των Βαλκανικών Επιμελητηρίων που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, υπό την προεδρία του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), συμμετείχε αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Με την ολοκλήρωση της προεδρίας των Κυπρίων, που παρείχαν εγκάρδια φιλοξενία στην ελληνική αποστολή, η προεδρία παραδόθηκε στην ΚΕΕΕ.... (05/12/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ» με επιδότηση ως 70% για επιχειρήσεις του μεταποιητικού τομέα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των προτάσεων είναι 06.12.2022 και η ημερομηνία λήξης είναι 31.01.2023.... (02/12/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ψηφιακός Μετασχηματισμός μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει για την προδημοσίευση δράσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Η δέσμη Δράσεων κρατικών ενισχύσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021 – 2027, προϋπολογισμού 300.000.000 ευρώ, στοχεύει στην αντιμετώπιση της υστέρησης των ελληνικών επιχειρήσεων... (25/11/2022)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑ «MMACEDONIATHEGREAT»

Η σημασία της απόκτησης και χρήσης από τις επιχειρήσεις του Συλλογικού Σήματος της Ε.Ε. «M MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα) παρουσιάστηκε στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τη Δευτέρα 14/11/2022 το Επιμελητήριο Δράμας και ο ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων... (17/11/2022)

περισσότερα »

Ολοκληρώθηκε το έργο συνεργασίας με την Αρμενία WINEbility

To Επιμελητήριο Δράμας ολοκλήρωσε επιτυχώς το έργο WINEbility του προγράμματος EU4BUSINESS : CONNECTING COMPANIES, στο οποίο συμμετείχε ως επικεφαλής εταίρος ενός εταιρικού σχήματος συνολικά δύο φορέων. Πέραν του Επιμελητηρίου συμμετείχε και η Ένωση Νέων Γυναικών Επιχειρηματιών της Αρμενίας..... (11/11/2022)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με θέμα " το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑ"

Σας κοινοποιούμε πρόσκληση ενημερωτικής εκδήλωσης για το Μακεδονικό Σήμα που διοργανώνεται από τον ΣΕΒΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δράμας και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο KOUROS (3ο χιλ. Δράμας Καβάλας)... (08/11/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα επιχορήγησης νέων επαγγελματιών ηλικίας 30 έως 45

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3.220 νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 30 έως 45 ετών, στις Λιγότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες(ΛΑΠ) και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία. Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3.220 νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 30 έως 45 ετών.... (03/11/2022)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου: Εργαστήριο με θέμα Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την επιχείρηση μου

Η Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας, φιλοξενεί τα Remicro LOCAL Workshops, μια σειρά θεματικών εργαστηρίων που στόχο έχουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων των συμμετεχόντων. Το δεύτερο θεματικό εργαστήριο έχει τίτλο «Χρηματοδοτικά εργαλεία για την επιχείρηση μου» και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, 18:00 - 20:00, στον χώρο της δομής Lab40, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Δράμας, Λαμπριανίδη 40.... (31/10/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Remicro Local Workshop - Εργαστήριο με Θέμα «Πώς μπορεί το digital marketing να βοηθήσει την επιχείρησή μου;»

Η Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας φιλοξενεί τα Remicro LOCAL Workshops, μια σειρά θεματικών εργαστηρίων που στόχο έχουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων των συμμετεχόντων. Το πρώτο θεματικό εργαστήριο επικεντρώνεται σε θέματα ψηφιακού marketing με τίτλο «Πώς μπορεί το digital marketing να βοηθήσει την επιχείρησή μου;».... (17/10/2022)

περισσότερα »

Δελτίο τύπου μνημονίου συνεργασίας

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ. στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Δράμας (Γραφείο Διοικητικού Συμβουλίου) θα υπογραφεί από τους Προέδρους του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αναστάσιο Πούλιο και Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη, με την παρουσία των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο φορέων, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΜΑΣ και του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.... (11/10/2022)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Εξαπάτηση πολιτών και επιχειρήσεων με ηλεκτρονική απάτη

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει, ότι έχουν λάβει χώρα προσπάθειες εξαπάτησης από επιτήδειους απατεώνες, οι οποίοι επικοινωνούν με ανυποψίαστους πολίτες και επιχειρήσεις, είτε τηλεφωνικά από άγνωστους αριθμούς, είτε μέσω e mails, είτε με SMS... (03/10/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - LAB.40 – Δ’ ΚΥΚΛΟΣ: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ενδιαφερόμενων για τον Δ΄ Κύκλο Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab40

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της δομής (www.lab40.gr) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής ενδιαφερόμενων στον Δ΄ Κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης “Lab40 Accelerator”, της Περιφερειακής Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου της Δράμας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 9. Οκτωβρίου.... (23/09/2022)

περισσότερα »

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3.000 νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία. Στόχος της δράσης, διάρκειας 12 μηνών, είναι η προώθηση στην αυτοαπασχόληση 3.000 νέων ανέργων μέσω της δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.... (13/09/2022)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επιστολή για την εναέρια χαλαζοπροστασία στην ΠΕ Δράμας

Όπως γνωρίζετε, τα έντονα και με συχνότητα φαινόμενα ισχυρών καταιγίδων με χαλαζόπτωση εξαιτίας της κλιματικής κρίσης, έχουν προκαλέσει σημαντικές επιπτώσεις & μεγάλες ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες. Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη η συχνότερη εμφάνιση αυτών των φαινομένων, μιας και η επιστημονική κοινότητα μέσα από έρευνα ήδη έχει αποφανθεί ότι ο μόνος τρόπος πρόληψης & αντιμετώπισης των επιπτώσεων, είναι να παρθούν εγκαίρως μέτρα με την χρήση σύγχρονων μέσων & μεθόδων.. (22/08/2022)

περισσότερα »

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - DEMO-DAY Γ' ΚΥΚΛΟΥ-2022-07-14

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Demo Day του Γ' Κύκλου της Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο χώρο της Δομής καθώς μεταδόθηκε και διαδικτυακά για τη διευκόλυνση της συμμετοχής ενδιαφερόμενων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παραβρεθούν με φυσική παρουσία.... (15/07/2022)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόσκληση συμμετοχής στο 14ου Φόρουμ Νέων για την Καινοτομία στην Οινοπαραγωγή (13/07/2022)
Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή Επιμελητηρίου Δράμας στην 86η ΔΕΘ 2022 (08/07/2022)
Γυναικεία Ενδυνάμωση και Επιχειρηματικότητα - Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Δράμας (07/07/2022)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Demo Day του Γ΄ Κύκλου Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας (06/07/2022)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Πρόγραμμα Αγροτουρισμός" Ελλάδα 2.0 (06/07/2022)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ» (06/07/2022)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ (24/06/2022)
Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών» (24/06/2022)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Help Desk Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου Δράμας Γραφείο Πληροφόρησης Επιχειρήσεων (24/06/2022)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον συμψηφισμό οφειλών του 4% & 12%. Δήλωση του προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανου Γεωργιάδη (24/06/2022)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ