Μέτρα που ισχύουν στο επίπεδο 3 "πορτοκαλί" στην ΠΕ Δράμας

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του αλλά και όλους τους πολίτες της ΠΕ Δράμας ότι τα μέτρα που ισχύουν στο «πορτοκαλί» επίπεδο 3 του covid19 είναι τα κάτωθι...... περισσότερα »

Διαβούλευση Διακομματικής Επιτροπής Ανάπτυξης Θράκης Προτάσεις Επιμελητηρίου Δράμας

Επισυνάπτονται οι προτάσεις του Επιμελητηρίου Δράμας........ περισσότερα »

Eπιστολή των Επιμελητηρίων ΑΜΘ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδη με θέμα «Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων με μη επιστρεπτέα επιχορήγηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ»

Με την παρούσα, σας γνωστοποιούμε την επιστολή των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ προς τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστο Μέτιο, με θέμα το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων με μη επιστρεπτέα επιχορήγηση στην Περιφέρεια μας....... περισσότερα »

Δημοτικά Τέλη Επιχειρήσεων – Το Επιμελητήριο ζητά να μην υπάρξει αύξηση

Με την παρούσα επιστολή μας θέτουμε το ζήτημα του ύψους των Δημοτικών Τελών για τις επιχειρήσεις μέλη μας, για τα οποία υποχρεούνται οι Δήμοι να αποφασίσουν εντός του επόμενου διμήνου. Γνωρίζετε ότι στην συγκεκριμένη περίοδος της Πανδημίας και σε μια εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία, έχει προστεθεί και η υποχρεωτική δήλωση των αδήλωτων τετραγωνικών των κτισμάτων και οικοπέδων τους (Ν. 4647/19 του άρθρου 51 παρ. 2)....... περισσότερα »

Προτάσεις Επιμελητηρίων της ΑΜ-Θ σχετικά με το πρόγραμμα μη επιστρεπτέας ενίσχυσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Τα Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, έχοντας μελετήσει τις λεπτομέρειες του προγράμματος μη επιστρεπτέας επιχορήγησης που έχει καταρτίσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονία – Θράκης για την οικονομική ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων....... περισσότερα »

Τι ισχύει από 1η Ιανουαρίου 2021 για την Εισαγωγή στη Μεγάλη Βρετανία προϊόντων προέλευσης Ε.Ε. στα οποία επιβάλλονται ειδικοί φόροι κατανάλωσης

Από την 1η Ιανουαρίου 2021, οι εισαγωγές προϊόντων στη Μεγάλη Βρετανία προέλευσης Ε.Ε., στα οποία επιβάλλονται ειδικοί φόροι κατανάλωσης, θα αντιμετωπίζονται όπως οι εισαγωγές από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου...... περισσότερα »

Δήλωση του Προέδρου Στέφανου Γεωργιάδη για την υπογραφή της ΚΥΑ για την πληρωμή του 4-12% των ετών 2010-2015 στις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσω ότι υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τους αρμόδιους υπουργούς για την αναδρομική ισχύ της επιδότησης εργασίας του 12% για τις επιχειρήσεις της Θράκης και 4% για τις επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας. Αναμένουμε άμεσα το ΦΕΚ....... περισσότερα »

Ενίσχυση Επιχειρήσεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που επλήγησαν από την Πανδημία Covid- 19

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, από το μήναΦεβρουάριο μέχρικαι σήμερα, αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας, ενώ έχουν υποστεί λόγω του lockdown και των μέτρων που έχουν παρθεί αναγκαστικά, σημαντικές ζημίες, που σε πολλές περιπτώσεις είναι δυστυχώς ανεπανόρθωτες σύμφωνα με τα στοιχεία μας....... περισσότερα »

Παράταση και αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών για τον Απρίλιο του 2021

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του ότι δημοσιεύθηκε η απόφαση Α.1200/2020 για την παράταση και αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών για τις οποίες είχε χορηγηθεί παράταση προθεσμιών καταβολής και αναστολή είσπραξης στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID - 19....... περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - 2 νέες δράσεις στα πλαίσια του Αναπτυξιακού νόμου

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, δύο νέες προκηρύξεις του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, συνολικού προϋπολογισμού 500 εκατ. €, υπέγραψε την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης. Πρόκειται για τα Καθεστώτα Ενισχύσεων «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις»....... περισσότερα »


Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Δείτε όλα τα προγράμματα
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ