ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0....... περισσότερα »

Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Help Desk Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου Δράμας Γραφείο Πληροφόρησης Επιχειρήσεων

Πληροφόρηση για: Προγράμματα ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, Ταμείο Ανάκαμψης, Άλλα Χρηματοδοτικά Εργαλεία Έχετε επενδυτικό σχέδιο....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον συμψηφισμό οφειλών του 4% & 12%. Δήλωση του προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανου Γεωργιάδη

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον συμψηφισμό οφειλών του 4% & 12%. Σύμφωνα με την απόφαση από την αρμόδια Περιφερειακή Υπηρεσία της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) οι επιχειρήσεις δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην πλατφόρμα, έως 30 Νοεμβρίου 2022. Στην συνέχεια εντός 48 ωρών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης ή από την βεβαίωση των οφειλών, θα διενεργείται από την ΑΑΔΕ και το ΚΕΑΟ, κεντρική διαδικασία απόσβεσης των οφειλών....... περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ « ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜμΕ» ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 2.3 “Ψηφιοποίηση των Επιχειρήσεων”, της Δράσης 16706 “Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”, του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» από το Ελλάδα 2.0....... περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Τρία επιμέρους προγράμματα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ξεκινά το έργο της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) με στόχο τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης. Το έργο ανέρχεται σε 442,44 εκατ. ευρώ και -σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψαν οι αρμόδιοι υπουργοί Θόδωρος Σκυλακάκης και Κυριάκος Πιερρακάκης– θα χωριστεί σε τρία επιμέρους προγράμματα ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ΜμΕ της χώρας........ περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - ΚΥΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 4-12%

Μετά από συνεχείς προσπάθειες όλων των Επιμελητήριων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, και σε συνέχεια της ουσιαστικής συνάντησης των Προέδρων του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανου Γεωργιάδη & του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα, με την αρμόδια ειδική Γραμματέα στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς και τις οχλήσεις μέσω επιστολών, έγινε εφικτό με πολύ αγώνα, με τεκμηρίωση και με ουσιαστική παρέμβαση, η λύση του συμψηφισμού 4% και 12% προς όφελος των επιχειρήσεων μελών μας...... περισσότερα »

Πρόσκληση: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων στην ΑΜΘ»

Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης Φορέα Αρωγού του eMT Cluster του πρώτου συνεργατικού σχηματισμού καινοτομίας 18 εταιρειών προηγμένων λύσεων τεχνολογίας & το Επιμελητήριο Δράμας σας προσκαλούν την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και ώρα 18.00 στον χώρο της δομής Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας (ισόγειο Λαμπριανίδη 40)...... περισσότερα »

Δραμοινογνωσία - Πρόγραμμα

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για τη Δραμοινογνωσία........ περισσότερα »

Δελτίο Τύπου Συναντήσεων Προέδρου Στέφανου Γεωργιάδη σε Υπουργεία στην Αθήνα

Συναντήσεις εργασίας στην Αθήνα του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Δράμας και υπεύθυνου Εξωστρέφειας & Διεθνών Σχέσεων της ΚΕΕΕ κ. Στέφανου Γεωργιάδη....... περισσότερα »

Directmarket

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Δείτε όλα τα προγράμματα
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ