ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - LAB.40 – Δ’ ΚΥΚΛΟΣ: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ενδιαφερόμενων για τον Δ΄ Κύκλο Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab40

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της δομής (www.lab40.gr) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής ενδιαφερόμενων στον Δ΄ Κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης “Lab40 Accelerator”, της Περιφερειακής Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου της Δράμας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 9. Οκτωβρίου....... περισσότερα »

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3.000 νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία. Στόχος της δράσης, διάρκειας 12 μηνών, είναι η προώθηση στην αυτοαπασχόληση 3.000 νέων ανέργων μέσω της δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επιστολή για την εναέρια χαλαζοπροστασία στην ΠΕ Δράμας

Όπως γνωρίζετε, τα έντονα και με συχνότητα φαινόμενα ισχυρών καταιγίδων με χαλαζόπτωση εξαιτίας της κλιματικής κρίσης, έχουν προκαλέσει σημαντικές επιπτώσεις & μεγάλες ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες. Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη η συχνότερη εμφάνιση αυτών των φαινομένων, μιας και η επιστημονική κοινότητα μέσα από έρευνα ήδη έχει αποφανθεί ότι ο μόνος τρόπος πρόληψης & αντιμετώπισης των επιπτώσεων, είναι να παρθούν εγκαίρως μέτρα με την χρήση σύγχρονων μέσων & μεθόδων..... περισσότερα »

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - DEMO-DAY Γ' ΚΥΚΛΟΥ-2022-07-14

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Demo Day του Γ' Κύκλου της Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο χώρο της Δομής καθώς μεταδόθηκε και διαδικτυακά για τη διευκόλυνση της συμμετοχής ενδιαφερόμενων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παραβρεθούν με φυσική παρουσία....... περισσότερα »

Πρόσκληση συμμετοχής στο 14ου Φόρουμ Νέων για την Καινοτομία στην Οινοπαραγωγή

Το Επιμελητήριο Δράμας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ένωση Ευρωπαϊκών Διασυνοριακών Περιοχών, το 14ο Φόρουμ Νέων για την Καινοτομία στην Οινοπαραγωγή, στις 25-28.7.2022 στην Δράμα και προσκαλεί νέους, ηλικίας 18-30 ετών, φοιτητές/πτυχιούχους που ενδιαφέρονται ή δραστηριοποιούνται στον τομέα της οινοπαραγωγής....... περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή Επιμελητηρίου Δράμας στην 86η ΔΕΘ 2022

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του ότι, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων ( ΚΕΕΕ), θα συμμετάσχει στην 86η ΔΕΘ που διοργανώνεται από 10 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2022........ περισσότερα »

Γυναικεία Ενδυνάμωση και Επιχειρηματικότητα - Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Δράμας

"Γυναικεία Ενδυνάμωση και Επιχειρηματικότητα" Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ώρα 19.00 Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Δράμας, της Δομής Νεοφυών Επιχειρήσεων Lab40 & την συνεργασία του Προξενείου των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Demo Day του Γ΄ Κύκλου Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας

Την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, θα πραγματοποιηθεί το Demo Day του Γ' Κύκλου της Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας, στις εγκαταστάσεις της Δομής, στην Οδό Λαμπριανίδη 40, στη Δράμα. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά λόγω του περιορισμού συμμετοχών με φυσική παρουσία σε συγκεκριμένο κοινό, ακολούθως των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του Covid-19....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Πρόγραμμα Αγροτουρισμός" Ελλάδα 2.0

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Πράσινος Αγροτουρισμός του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στα πλαίσια του Ελλάδα 2.0........ περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενούς τομέα (ID 16626) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στα πλαίσια του Ελλάδα 2.0....... περισσότερα »

Directmarket

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Δείτε όλα τα προγράμματα
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ