ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Δελτίο Τύπου Παρέμβαση Επιμελητηρίου Δράμας για την ανάκληση της ΥΑ για την επιστροφή της κρατικής επιδότησης ηλεκτρικής ενέργειας από τις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Δράμας απέστειλε επιστολή παρέμβαση με αρ.πρωτ. 1086/18-06-2024 στα αρμόδια Υπουργεία για την άμεση ανάκληση της Υπουργικής απόφασης που επιβάλλει την επιστροφή της κρατικής επιδότησης στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από επιχειρήσεις. Η προαναφερθείσα κρατική επιδότηση στηρίχθηκε σε λάθος υπολογισμό της ΔΕΗ.... (18/07/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ.... (24/05/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δράμας στο 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων με θέματα την ανταγωνιστικότητα, την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, το χωροταξικό, αλλά και τις αναγκαίες αλλαγές του θεσμικού πλαισίου

Με επίκαιρα θέματα και συμμετοχή μεγάλου αριθμού βιομηχανιών εγκατεστημένων στις ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ και ΒΙΠΑ καθώς & Επιμελητηρίων από ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Απριλίου στην Αθήνα, το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών. Στο συνέδριο επίσημος ομιλητής ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομιλία του στους στόχους της Κυβέρνησης για τη βιομηχανία επισημαίνοντας την συμβολή των Βιομηχανικών Πάρκων, στην ανάπτυξη.... (24/04/2024)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Οίνου «Βασικές αρχές οινογνωσίας» 14-15/5/2024 στη Δράμα

Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» με στόχο την κατάρτιση των εργαζομένων στο χώρο της εστίασης και του εμπορίου οίνου στη Δράμα, καθώς και την ανάδειξη του επώνυμου Ελληνικού κρασιού, διοργανώνει με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δράμας, διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Βασικές αρχές οινογνωσίας»... (19/04/2024)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Ολοκλήρωση της εκθεσης «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προβολή δραμινών προϊόντων & επιχειρήσεων στην Έκθεση «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη» στη Στάση Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.... (18/04/2024)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Εκδήλωση για την καινοτομία

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στον χώρο της Δομής Επιχειρηματικότητας – Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Lab40, η εκδήλωση με θέμα «Τα Επιμελητήρια και ο ρόλος τους στην προώθηση της καινοτομίας» την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Δράμας.... (15/04/2024)

περισσότερα »

Παράταση πληρωμών φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων λόγω αργίας Καθολικού Πάσχα

Επισυνάπτονται αναλυτικά τα Δελτία Τύπου...... (28/03/2024)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - ΕΚΘΕΣΗ «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη»

Σας ενημερώνουμε ότι τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν την 2η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα. Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από Τετάρτη 10 έως Σάββατο 13 Απριλίου 2024.... (11/03/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για την «Ενίσχυση ανέργων για ίδρυση επιχείρησης σε τομείς της στρατηγικής RIS3» (Δράση ESO4.1.δ).

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση ανέργων για ίδρυση επιχείρησης σε τομείς της στρατηγικής RIS3» (ΔράσηESO4.1.δ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία, Θράκη» 2021-2027(ΠεΠ ΑΜΘ 2021-2027).... (05/03/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση Εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας  με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Δράμα 22 Φεβρουαρίου 2024ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυνάντηση Εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας  με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘΤο Επιμελητήριο Δράμας επισκέφθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ο ΠεριφερειάρχηςΑΜ-Θ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης σε μια συνάντηση εργασίας με τον ΠρόεδροΣτέφανο Γεωργιάδη..... (23/02/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα νεοιδρυθεισών επιχειρήσεων

Παράταση υποβολής αιτήσεων στις Δράσεις 1. «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» και 2. «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».... (19/02/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη εργασίας στο Επιμελητήριο Δράμας του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Αλέξανδρου Ιωσηφίδη.

Την Παρασκευή 26/1/2024 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δράμας, συνάντηση εργασίας του Προέδρου κ. Στέφανου Γεωργιάδη με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κ. Αλέξανδρο Ιωσηφίδη.... (29/01/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη εργασίας της κ.Έλενας Σώκου στο Επιμελητήριο

Την Πέμπτη 25/1/2024, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Δράμας, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Γεωργιάδη, η κυρία Έλενα Σώκου, Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα. Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π Δράμας κ. Αλέξανδρος Γεωργιάδης και ο συνεργάτης του βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη... (26/01/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απάντηση ΔΕΔΔΗΕ για τις Επενδύσεις Φωτοβολταϊκών στο ΚΥΤ Φιλίππων

Επιτυχής η παρέμβαση του Επιμελητηρίου Δράμας προς τον ΔΕΔΔΗΕ και με την υποστήριξη της Υφυπουργού Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Αλεξάνδρας Σδούκου, για την αντικατάσταση κατεστραμμένου μετασχηματιστή ισχύος στο ΚΥΤ Φιλίππων που δίνει την δυνατότητα σύνδεσης των φωτοβολταϊκών πάρκων.... (19/01/2024)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - TASTE ATLAS AWARDS ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Η Πατάτα Κ. Νευροκοπίου “φιγουράρει” στην πρώτη θέση του παγκόσμιου διαγωνισμού TASTE ATLAS AWARDS 2023-2024 με ψήφους καταναλωτών από όλο τον κόσμο.... (22/12/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων», η οποία αφορά στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων επιλεγμένων ΚΑΔ του τουρισμού.... (19/12/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα», η οποία αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.... (19/12/2023)

περισσότερα »

ΔΤ - Συνεργασία Lab40 Επιμελητηρίου Δράμας με το Crea Center στον τομέα του πολιτισμού

Η δομή Kavala Crea Center, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου BSB 757 Crea Centers, του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Black Sea Basin 2014-2020, και φιλοξενείται στον χώρο της Μεγάλης Λέσχης, ενώνει τις δυνάμεις της με τον επιταχυντή Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας, την πρώτη περιφερειακή δομή στήριξης της επιχειρηματικότητας στην ελληνική επικράτεια.... (07/12/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - "το Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας συμμετείχε στην PATRAS IQ"

Η Δομή στήριξης της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας και μέλος της επίσημης ψηφιακής πύλης της χώρας, για τις νεοφυείς επιχειρήσεις Elevate Greece , συμμετείχε για πρώτη φορά στην Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πάτρας.... (04/12/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή Επιμελητηρίου Δράμας και Lab40 στην έκθεση PATRAS IQ

Το Επιμελητήριο Δράμας και το Lab40 ανακοινώνουν ότι, θα συμμετέχουν με περίπτερο στην Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras lnnovation Quest – PATRAS IQ, η οποία διεξάγεται από 25-27 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Η παρουσία του Lab40 θα περιλαμβάνει την συμμετοχή της start up DENN, η οποία έλαβε τις υπηρεσίες του Lab40 στον επιταχυντή ιδεών, καθώς επίσης με ψηφιακή παρουσίαση του project Park on Time.... (20/11/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Προέδρου Επιμελητηρίου στην ΓΣ του AEBR Kosice Slovakia

Το Επιμελητήριο Δράμας συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών από 8-11 Νοεμβρίου 2023 στο Kosice της Σλοβακίας, στην συνοριακή περιοχή με την Ουκρανία.... (14/11/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - φορολογικό νομοσχέδιο

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος Στέφανος Γεωργιάδης απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη με την οποία εκφράζει την αντίθεση του στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο ανακοινώθηκε μήνα Νοέμβριο, έχοντας αναδρομική ισχύ για τα εισοδήματα του 2023, ενώ δημιουργεί πλέον και σοβαρά ζητήματα βιωσιμότητας στους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις..... (13/11/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Παρουσίαση του αγωνιστικού project “φροντιστής ρομπότ για άτομα με Alzheimer” της σχολής @robot’s education

Στα πλαίσια του 5ου κύκλου επιτάχυνσης νεοφυών ομάδων του Lab40, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του αγωνιστικού project “φροντιστής ρομπότ για άτομα με Alzheimer” της σχολής @robot’s education.... (02/11/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Lab40 ρομποτική

Στα πλαίσια του 5ου κύκλου επιτάχυνσης νεοφυών ομάδων του Lab40, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του αγωνιστικού project «φροντιστής ρομπότ για άτομα με Alzheimer» της σχολής @robot’s education.... (26/10/2023)

περισσότερα »

Πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους ηλικίας 30 έως 55 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία

«Πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους ηλικίας 30 έως 55 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία» Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε από την ΔΥΠΑ η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους ηλικίας 30 έως 55 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.... (17/10/2023)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προδημοσίευση της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» (12/10/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προδημοσίευση της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» (12/10/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αποδεκτό το αίτημα του Επιμελητηρίου για την τροποποίηση της Δράση 3δ.5-6.1 ΠΕΠ υφισταμένων επιχειρήσεων (29/09/2023)
Δελτίο τύπου - Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Φεστιβάλ Γαστρονομίας (26/09/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας παίρνει πλέον και τον χαρακτήρα αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές σε Θεσσαλία και Έβρο (15/09/2023)
Δελτίο Τύπου Σύσκεψη εργασίας του Προέδρου Επιμελητηρίου Δράμας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (31/08/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΣΠΑ (09/08/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πολιτική κατά της βίας και της παρενόχλησης στην Εργασία (02/08/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΘ 2023 (24/07/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανακοίνωση -Προειδοποίηση από τον e-ΕΦΚΑ για προσπάθεια εξαπάτησης ασφαλισμένων. (20/07/2023)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ