ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Δελτίο Τύπου - "το Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας συμμετείχε στην PATRAS IQ"

Η Δομή στήριξης της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας και μέλος της επίσημης ψηφιακής πύλης της χώρας, για τις νεοφυείς επιχειρήσεις Elevate Greece , συμμετείχε για πρώτη φορά στην Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πάτρας.... (04/12/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή Επιμελητηρίου Δράμας και Lab40 στην έκθεση PATRAS IQ

Το Επιμελητήριο Δράμας και το Lab40 ανακοινώνουν ότι, θα συμμετέχουν με περίπτερο στην Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras lnnovation Quest – PATRAS IQ, η οποία διεξάγεται από 25-27 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Η παρουσία του Lab40 θα περιλαμβάνει την συμμετοχή της start up DENN, η οποία έλαβε τις υπηρεσίες του Lab40 στον επιταχυντή ιδεών, καθώς επίσης με ψηφιακή παρουσίαση του project Park on Time.... (20/11/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Προέδρου Επιμελητηρίου στην ΓΣ του AEBR Kosice Slovakia

Το Επιμελητήριο Δράμας συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών από 8-11 Νοεμβρίου 2023 στο Kosice της Σλοβακίας, στην συνοριακή περιοχή με την Ουκρανία.... (14/11/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - φορολογικό νομοσχέδιο

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος Στέφανος Γεωργιάδης απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη με την οποία εκφράζει την αντίθεση του στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο ανακοινώθηκε μήνα Νοέμβριο, έχοντας αναδρομική ισχύ για τα εισοδήματα του 2023, ενώ δημιουργεί πλέον και σοβαρά ζητήματα βιωσιμότητας στους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις..... (13/11/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Παρουσίαση του αγωνιστικού project “φροντιστής ρομπότ για άτομα με Alzheimer” της σχολής @robot’s education

Στα πλαίσια του 5ου κύκλου επιτάχυνσης νεοφυών ομάδων του Lab40, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του αγωνιστικού project “φροντιστής ρομπότ για άτομα με Alzheimer” της σχολής @robot’s education.... (02/11/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Lab40 ρομποτική

Στα πλαίσια του 5ου κύκλου επιτάχυνσης νεοφυών ομάδων του Lab40, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του αγωνιστικού project «φροντιστής ρομπότ για άτομα με Alzheimer» της σχολής @robot’s education.... (26/10/2023)

περισσότερα »

Πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους ηλικίας 30 έως 55 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία

«Πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους ηλικίας 30 έως 55 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία» Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε από την ΔΥΠΑ η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους ηλικίας 30 έως 55 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.... (17/10/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προδημοσίευση της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι προδημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων», η οποία αφορά στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων επιλεγμένων ΚΑΔ του τουρισμού.... (12/10/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προδημοσίευση της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι προδημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα», η οποία αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σε επιλεγμένους ΚΑΔ όλων των κλάδων της οικονομίας, πλην της εστίασης, του λιανικού εμπορίου και του τουρισμού.... (12/10/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αποδεκτό το αίτημα του Επιμελητηρίου για την τροποποίηση της Δράση 3δ.5-6.1 ΠΕΠ υφισταμένων επιχειρήσεων

Σας ενημερώνουμε ότι έγινε αποδεκτό από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος “Ανατολική Μακεδονία, Θράκη” το αίτημα του Επιμελητηρίου Δράμας (αρίθμ. πρωτ.1313/22-09-2023) για την δράση με τίτλο «Ενίσχυση για τον εκσυγχρονισμό - αναβάθμιση υφιστάμενων επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (Δράση 3δ.5-6.1)» με θέμα Την τροποποίηση Στο Κεφ. 10 «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ» το χωρίο.... (29/09/2023)

περισσότερα »

Δελτίο τύπου - Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε την Υφυπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Ράπτη, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της στο 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας. Σε μια πολύωρη συνεργασία μαζί της είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να παρουσιάσουμε την Δράμα και τις δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη και ειδικότερα στον άξονα των ειδικών μορφών τουρισμού...... (26/09/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας παίρνει πλέον και τον χαρακτήρα αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές σε Θεσσαλία και Έβρο

Ο Δημοτικός Κήπος Δράμας θα φιλοξενήσει το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας, ένα γαστρονομικό γεγονός που προωθεί την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και των προϊόντων του Νομού Δράμας. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 και διοργανώνεται από την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας, το Επιμελητήριο Δράμας και τον Σύλλογο Επισιτιστών Δράμας.... (15/09/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου Σύσκεψη εργασίας του Προέδρου Επιμελητηρίου Δράμας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην καθιερωμένη σύσκεψη εργασίας εν’ όψη Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και Υπουργών της Κυβέρνησης, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, μαζί με τους παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας. Η σύσκεψη έλαβε χώρα στο Υπουργείο Εσωτερικών Μακεδονίας- Θράκης, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2023 και ώρα 11.00.... (31/08/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΣΠΑ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αναμένεται να προκηρυχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα 2 νέες δράσεις ΕΣΠΑ για ίδρυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του ότι, αναμένεται να προκηρυχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, δυο νέες δράσεις ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 250 εκατ. Ευρώ. 1η Δράση: Ίδρυση και Λειτουργία Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων Η συγκεκριμένη δράση συνολικού προϋπολογισ..... (09/08/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πολιτική κατά της βίας και της παρενόχλησης στην Εργασία

Το Επιμελητήριο Δράμας υπενθυμίζει στα μέλη του ότι σύμφωνα με τον Ν. 4808/2021 σχετικά με την Προστασία της Εργασίας, δημιουργείται η υποχρέωση συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με σκοπό την πρόληψη και εξάλειψη της βίας και της παρενόχλησης στην εργασία.... (02/08/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΘ 2023

Το Επιμελητήριο Δράμας θα συμμετέχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ).... (24/07/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανακοίνωση -Προειδοποίηση από τον e-ΕΦΚΑ για προσπάθεια εξαπάτησης ασφαλισμένων.

Με αφορμή την προσπάθεια εξαπάτησης ασφαλισμένων που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα με στόχο την απόσπαση από αυτούς χρηματικών ποσών, η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ εφιστά την προσοχή των πολιτών που λαμβάνουν παραπλανητικά μηνύματα ή τηλεφωνήματα: να μην επιλέγουν τους προτεινόμενους συνδέσμους (links), να μην καταχωρούν και να μην στέλνουν προσωπικά δεδομένα και προσωπικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης,.... (20/07/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Το Επιμελητήριο Δράμας στις Βρυξέλες για το τελικό συνέδριο προγράμματος EU4BUSINESS CONNECTING COMPANIES

To Επιμελητήριο Δράμας διακρίθηκε ανάμεσα σε 59 συνολικά έργα και προσκλήθηκε από τα Ευρωεπιμελητήρια στις Βρυξέλλες, να παρουσιάσει την επιτυχημένη υλοποίηση του έργου WINEbility, του προγράμματος EU4BUSINESS : CONNECTING COMPANIES.... (03/07/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Δήλωση Προέδρου για την νέα Κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023

Μετά από δύο διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες, είναι εξαιρετικά θετικό για την χώρα, ότι υπάρχει πλέον μια ισχυρή & σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, έτοιμη να εφαρμόσει το πρόγραμμα της, ώστε να συνεχιστεί η ανάπτυξη μέσα από τις αναγκαίες βελτιωτικές μεταρρυθμίσεις που θα άρουν όσες παθογένειες εξακολουθούν να αποτελούν βάρος για τις επιχειρήσεις, την ελληνική κοινωνία..... (28/06/2023)

περισσότερα »

Νέο πρόγραμμα δημιουργίας 1.000 νέων θέσεων εργασίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι από την Δευτέρα, 22 Μαΐου και ώρα 11:00, έχει ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το Νέο πρόγραμμα δημιουργίας 1.000 νέων θέσεων εργασίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.... (23/05/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Γ ́ κύκλο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.... (18/05/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα επιχορήγησης 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία Γ ΚΥΚΛΟΣ

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και ώρα 13:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Γ΄ κύκλο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.... (12/05/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα επιχορήγησης νεανικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στις γυναίκες και επιχορήγηση 14.800 ευρώ.

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι αύριο, Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και ώρα 13:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Γ ́ κύκλο του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στις γυναίκες».... (09/05/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για κλάδο Αγροτοδιατροφής με το eMT cluster καινοτομίας και το Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας

Το eMTcluster και η Δομή Υποστήριξης της καινοτομίας Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας, προσανατολισμένοι στην ανάπτυξη που δημιουργείται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και ώρα 18:30, στο Συνεδριακό Κέντρο , στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Δράμας, ενημερωτική εκδήλωση που απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες & ανώτερα στελέχη τους, του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της Αγροδιατροφής.... (08/05/2023)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τον νέο κύκλο Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης του Lab.40

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της δομής (www.lab40.gr) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στον Ε΄ Κύκλο επιχειρηματικής επιτάχυνσης “Lab40 Accelerator”, της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου της Δράμας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 8. Ιουνίου 2023.... (05/05/2023)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστολή προς Υπ. Οικονομικών-Βελτιώσεις στην Ρύθμιση των 72 Δόσεων (18/04/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - “Η ομάδα DENN του Lab.40 στο Silicon Valley” (04/04/2023)
Κοινές ενημερωτικές ημερίδες Δεσμών Δράσεων "Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ" και "Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ" (30/03/2023)
Ημερίδα Business councils - Δευτέρα 3/4/2023 (27/03/2023)
Πράσινη Μετάβαση - Επιστολή προς ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για αλλαγή προϋποθέσεων ΕΜΕ (20/03/2023)
Δελτίο Τύπου - 2ο Εργαστήριο Remicro Local με θέμα Ε-Commerce (20/03/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΜΕ» (09/03/2023)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΙΑΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (08/03/2023)
Δελτίο Τύπου - Εργαστήριο Remicro Local με θέμα Ε-Commerce (06/03/2023)
Πρόσκληση Τελετής Εγκαινίων ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (01/03/2023)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ