ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συμμετοχή στην Πιλοτική Δράση της ΠΑΜΘ στο πλαίσιο του έργου +RESILIENT
10/03/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

για συμμετοχή στην Πιλοτική Δράση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του έργου +RESILIENT

 

 

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως εταίρος στο διακρατικό έργο +RESILIENT «Mediterranean Open REsouRcEs for Social Innovation of SociaLly ResponsIve ENTerprises» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg MED, προσκαλεί τοπικές Κοιν.Σ.Επ (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις) και άλλες επιχειρήσεις, οργανισμούς και ενδιαφερόμενους που δραστηριοποιούνται ή που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Κοινωνική Οικονομία να συμμετάσχουν στην Πιλοτική Δράση της ΠΑΜΘ που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του έργου +RESILIENT.

 

 

 

Η Πιλοτική Δράση περιλαμβάνει:

 

α) Διαδικτυακά Εργαστήρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας που αποσκοπούν την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας που καθοδηγείται από την κοινωνική οικονομία, επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα με κοινωνική σημασία και αντίκτυπο, τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία και

 

β) Διαδικτυακές Επισκέψεις Μελέτης που αποσκοπούν στην προβολή κοινωνικών επιχειρήσεων και οργανισμών της ΑΜΘ με υψηλό κοινωνικό προσανατολισμό και ανταπόκριση (SVRC).

 

 

 

Η συμμετοχή στην πιλοτική δράση είναι δωρεάν

 

 

 

Η συμμετοχή στην πιλοτική δράση είναι ανοικτή αλλά απαιτείται η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής συμπληρώνοντας την Φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-ZIBVwbpl89icG-bdBbxz7IeOAFZq94Nbk5xONiXers-u3A/viewform?usp=sf_link έως την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021.

 

 

 

Για πληροφορίες: Νάντια Καρρά, n.karra@lp.gr, Living Prospects Ltd.

 

 

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τηρώντας τις αποφάσεις και οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 στη χώρα μας αποφάσισε να υλοποιήσει τη εν λόγω πιλοτική δράση διαδικτυακά ώστε να συνεχίσει η ομαλή υλοποίηση του έργου +RESILIENT.

 

Η πιλοτική δράση διεξάγεται με την υποστήριξη της ένωσης εταιριών Living Prospects Ltd & Com&Com. ανάδοχος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του έργου +RESILIENT.

 

 

 

* Η ΠΑΜΘ επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα που θα εισάγετε στην φόρμα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου με το ακρωνύμιο +RESILIENT με σκοπό τη διεξαγωγή της πιλοτικής δράσης.

 

**Βάσει του Κανονισμού ΕΕ (2016/679) έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα Τεχνικά & Οργανωτικά Μέτρα για την προστασία των δεδομένων αυτών. Σε συνέχεια των ως άνω, δηλώνω ότι έχω ενημερωθεί πλήρως για τους όρους της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων κατά τις επιταγές του Κανονισμού ΕΕ (2016/679) και ότι γνωρίζω ότι δικαιούμαι να ανακαλέσω την συγκατάθεσή μου και να ασκήσω τα δικαιώματα που μου παρέχει ο Κανονισμός.

 

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και την ενεργό συμμετοχή σας.

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Living Prospects Ltd.

 

Development & Environmental Services

 

 

 

 

 

 

Headquarters - Athens

 

| Address:Kosti Palama 46, Dafni, 17237, Athens

 

| Tel. / Fax: +30 210 3800750, +30 215 5600440

 

| e-mail: support@lp.gr

 

| Website: www.lp.gr   

 

 

 

Representative Office - Brussels

| Address:Rue de la Science 14B, Brussels, 1040

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ