ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
20240216_3H_TROPOP_IDRYSH_TOYR_MME
20240216_3H_TROPOP_PROKSLISIS_IDRYSH_MME
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παράταση Υποβολής Αιτήσεων στις Δράσεις για ίδρυση και λειτουργία νέων Επιχειρ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα νεοιδρυθεισών επιχειρήσεων
19/02/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παράταση υποβολής αιτήσεων στις Δράσεις 1. «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» και                       2. «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

 

Έπειτα από αίτημα παρέμβαση στο Υπουργείο Οικονομικών,  του Επιμελητηρίου Δράμας όπως και άλλων Επιμελητηρίων της χώρας, δημοσιεύθηκαν οι τροποποιήσεις που δίνουν παρατάσεις στις κάτωθι Δράσεις του προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΠΑ 2021-2027:

 

1.«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων», τρίτη (3η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση σύμφωνα με την οποία τροποποιείται η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης και ορίζεται η Παρασκευή 22.03.2024 και ώρα 15:00 αντί για 29.02.2024 και ώρα 15:00 όπως ίσχυε.

 

Η Δράση αφορά στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων επιλεγμένων κωδικών δραστηριότητας (ΚΑΔ) του τουρισμού, ενθαρρύνοντας τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων που εκτός από την συμβολή τους στην αύξηση της δυναμικότητας της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, θα προσφέρουν ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες και θα συμβάλουν στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος, καθώς και στην αύξηση της απασχόλησης.

 

Δείτε την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης https://21-27.antagonistikotita.gr/3i-tropopoiisi-tis-prosklisis-tis-drasis-enischysi-tis-idrysis-kai-leitourgias-neon-mikromesaion-touristikon-epicheiriseon-paratasi-ypovolon/

 

2.«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», τρίτη (3η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση, σύμφωνα με την οποία τροποποιείται η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης και ορίζεται η Παρασκευή 22.03.2024 και ώρα 15:00 αντί για 29.02.2024 και ώρα 15:00 όπως ίσχυε.

 

Η Δράση αφορά στην ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων υπό ίδρυση και νεοσύστατων επιχειρήσεων ΜμΕ (πλην των ΚΑΔ του λιανικού εμπορίου, της εστίασης και του τουρισμού).

 

Δείτε την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης https://21-27.antagonistikotita.gr/3i-tropopoiisi-tis-prosklisis-tis-drasis-enischysi-tis-idrysis-kai-leitourgias-neon-mikromesaion-epicheiriseon-paratasi-ypovolon/

 

Στο Επιμελητήριο Δράμας επίσης λειτουργεί την υπηρεσία HelpDesk για b2b πληροφόρηση – υποστήριξη των επιχειρήσεων μελών του στα πλαίσια της ανταποδοτικής υπηρεσίας:  

 

·        Με αποστολή mail: ccidrama@dramanet.gr και θέμα «ενημέρωση προγραμμάτων» 

 

·         Με συμπλήρωση φόρμας στο «e-ραντεβού»   στο www.dramanet.gr

 

·         Με τηλέφωνο στο 2521022750 εσωτ. 1

 

Η πρόσκληση έχει αναρτηθεί και στον διαδικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου Δράμας www.dramanet.gr

 

 

 

 

 

Στέφανος Γεωργιάδης

 

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ