ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Φόρμα συμμετοχής

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 81η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016
16/06/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Δράμας συμμετέχει με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2016 από 10 - 18 Σεπτεμβρίου 2016, με περίπτερο 12 τ.μ.

Στα πλαίσια αυτά και με σκοπό την προώθηση και προβολή των τοπικά παραγόμενων προϊόντων, δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου μας:

1. Να διαθέσουν τα προϊόντα τους για προβολή εντός του χώρου που ενοικίασε το Επιμελητήριο και είναι 12 τμ. Η προβολή είναι δωρεάν προσφορά του Επιμελητηρίου Δράμας, απλά χρειάζεται να ενημερώσετε το Επιμελητήριο μέχρι την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, για τα προϊόντα που προτίθεσθε να διαθέσετε, προκειμένου η οργάνωση της συμμετοχής να είναι όσο το δυνατόν αρτιότερη.

2. Να δημιουργήσουν το δικό τους περίπτερο για την προβολή και προώθηση των προϊόντων τους με το πολύ χαμηλό κόστος των 17 ευρώ/τμ πλέον ΦΠΑ. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την συνημμένη φόρμα συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 στο Επιμελητήριο Δράμας.

Είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για περισσότερες πληροφορίες όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, αρμόδιος Μπάμπης Αλεξανδρίδης τηλ. 2521022750.

Στέφανος Γεωργιάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ