ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υπογραφή μνημονίου Lab40 με eMT cluster
22/11/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Δράμα 22 Νοεμβρίου 2021

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

       Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας  

 

του «Lab40» του Επιμελητηρίου Δράμας με το «eMTcluster»

 

Με στόχο την διαμόρφωση ενός πλαισίου κοινών ενεργειών για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης  που εκπροσωπεί την Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab40 και  ο Διευθυντής της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης  κ. Σταύρος Αμοιράς που εκπροσωπεί τον φορέα αρωγό  eMTcluster, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας επισφραγίζοντας επίσημα την έναρξη δράσεων μεταξύ των δύο μερών για την προώθηση της καινοτομίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

 

Στόχος του μνημονίου είναι η δημιουργία ενός μοχλού ανάπτυξης για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ με πολλαπλασιαστικά οφέλη, μέσω της διασύνδεσης των απαιτήσεων της αγοράς με τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες νεοφυών ομάδων επιχειρηματικότητας και της διακράτησης και προσέλκυσης εργατικού δυναμικού υψηλών δεξιοτήτων.

 

ToeMTcluster είναι μια συστάδα 18 επιχειρήσεων και οργανισμών, που συμμετέχουν ως μέλη με αντικείμενο την  καινοτομία  και  την τεχνολογία   στην  Περιφέρεια  Ανατολικής  Μακεδονίας -Θράκης,  ενώ το Lab40   είναι  η πρώτη περιφερειακή δομή στήριξης  της επιχειρηματικότητας και νεοφυών επιχειρήσεων στην ελληνική επικράτεια. Σε αυτό περιλαμβάνεται  και ο επιχειρηματικός επιταχυντής "Lab40 Accelerator".

 

Επιμελητήριο Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ