ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PATRAS IQ - Lab40 Επιμελητήριο Δράμας

Δελτίο Τύπου - ''το Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας συμμετείχε στην PATRAS IQ''
04/12/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

 

 

Δράμα 4 Δεκεμβρίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Η Δομή Στήριξης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας συμμετείχε για πρώτη φορά & με μεγάλη επιτυχία στην Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ

 

 

 

Η Δομή στήριξης της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας και μέλος της  επίσημης ψηφιακής πύλης της χώρας,  για τις νεοφυείς επιχειρήσεις  ElevateGreece , συμμετείχε για πρώτη φορά στην Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πάτρας.

 

 

 

Με επικεφαλής της αποστολής τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη και συμμετέχοντες μερικές από τις ομάδες που προχώρησαν τις ιδέες τους στον επιταχυντή της Lab40 Accelerator, το περίπτερο αποτέλεσε σημείο ενδιαφέροντος για μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ήθελαν να μάθουν για την λειτουργία της Δομής αλλά και για τις ιδέες.  Οι ομάδες του Lab40 που συμμετείχαν ήταν το Project «DENN» με τον Θωμά Μπουντουρίδη, το «Ρομπότ φροντιστής για άτομα με Alzheimer» της Μαρίας Σαρπότα,  & το Project «Parking on Τime» της ομάδας του Ηλία Ζαφειριάδη.

 

 

 

Η έκθεση PATRASIQ φιλοξένησε Επιχειρήσεις τεχνολογίας, νεοφυείς επιχειρήσεις, Ερευνητικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα καθώς επίσης και για πρώτη φορά επτά (7) Επιμελητήρια της χώρας τα οποία είτε έχουν Δομές καινοτομίας με  Θερμοκοιτίδες, όπως το Επιμελητήριο Δράμας, ή αναπτύσσουν και προωθούν την καινοτόμα επιχειρηματικότητα με δράσεις. Ειδικότερα η δικτύωση των Επιμελητηρίων μέσα στο οικοσύστημα Καινοτομίας, συνδέει τις επιχειρήσεις με την έρευνα & την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ προωθεί ταυτόχρονα τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

 

     

 

H συμμετοχή της Δομής Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας στοχεύει στις συνέργειες μέσα στο οικοσύστημα της καινοτομίας, στην προώθηση και προβολή του έργου που επιτελεί και στην υποστήριξη των ομάδων που έλαβαν υπηρεσίες στον επιταχυντή ιδεών (Lab 40 accelerator).

 

 

 

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΕΤΟΣ ΑΕ του ομίλου FHL Kyriakidis Group για την ευγενική τους υποστήριξη στην προσπάθεια μας, καθώς και το Επιμελητήριο Αχαϊας και τον Πρόεδρο Πλάτωνα Μαρλαφέκα για την παραχώρηση του χώρου και την εγκάρδια φιλοξενία του.  

 

 

 

Επιμελητήριο Δράμας – Lab40

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ