ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Δελτίο Τύπου

Δελτίο τύπου - Εκπαιδευτική επίσκεψη με θέμα τον Οίνο και τον Οινοτουρισμό στο πλαίσιο του έργου WINEability του προγράμματος EU4Bussiness
15/02/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Εκπαιδευτική επίσκεψη με θέμα τον Οίνο και τον Οινοτουρισμό στο πλαίσιο του έργου WINEability του προγράμματος EU4Bussiness

 

 

 

Το Επιμελητήριο Δράμας υλοποιεί το έργο WINEbility του προγράμματος EU4BUSINESS : CONNECTING COMPANIES, στο οποίο συνεργάζεται με την Ένωση Νέων Γυναικών Επιχειρηματιών της Αρμενίας, με στόχο να ενθαρρύνει τις ευκαιρίες επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον αμπελοοινικό τομέα.

 

 

 

Στο πλαίσιο του έργου αυτού, το Επιμελητήριο Δράμας διοργανώνει τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη, 16-18/2/2022, με σκοπό την παρουσίαση καλών πρακτικών που αφορούν στον αμπελοοινικό τομέα και που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις στην  περιοχή της Αρμενίας, δημιουργώντας έτσι γόνιμο έδαφος για ανάπτυξη γυναικείας επιχειρηματικότητας.

 

 

 

Επιμέρους στόχος της επίσκεψης, είναι η σύζευξη των 8 συμμετεχουσών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τους 8 επιχειρηματικούς φορείς (4 ΜΜΕ από την Ελλάδα & 4 ΜΜΕ από την Αρμενία, με 4 επιχειρηματικούς φορείς από την Αρμενία & 4 Επιχειρηματικούς φορείς από την Ελλάδα αντίστοιχα).

 

 

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, κατά τη διάρκεια της πρώτης (16/2) και τρίτης ημέρας (18/3) της διοργάνωσης,  οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις και επιχειρηματικοί φορείς από την Αρμενία, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις της περιοχής μας. Ενώ, τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης (17/2), θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το LAB 40, μια ενημερωτική ημερίδα, ανοιχτή στο κοινό, με θέμα την γυναικεία επιχειρηματικότητα και τον οινοτουρισμό. Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο, θα διεξαχθεί και συμμετοχικό εργαστήριο δικτύωσης των επιχειρηματικών φορέων που συμμετέχουν στον έργο από Ελλάδα και Αρμενία καθώς και των αντίστοιχών ΜΜΕ από τις δύο χώρες που μοιράζονται κοινά επιχειρηματικά ενδιαφέροντα. Τέλος, η εκπαιδευτική επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στις 18/2 με έκθεση τοπικών κρασιών και γευσιγνωσία στο ξενοδοχείο Hydrama.

 

 

 

Η εκπαιδευτική επίσκεψη αυτή θα ακολουθηθεί από μια αντίστοιχη στη Αρμενία 14-16/3/2022 όπου και θα οριστικοποιηθούν οι επιχειρηματικές συνεργασίες που προέκυψαν από την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Δράμα.

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ