ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ συμμετοχή Lab40 στην έκθεση Patras IQ

Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή Επιμελητηρίου Δράμας και Lab40 στην έκθεση PATRAS IQ
20/11/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Δράμα 20 Νοεμβρίου 2023

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                                                                                                        

 

Συμμετοχή της Δομής Καινοτομίας & Στήριξης Επιχειρήσεων  Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας στην Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras lnnovation Quest – (PATRAS IQ), η οποία διεξάγεται από 25 έως 27 Νοεμβρίου στην Πάτρα.

 

 

 

Το Επιμελητήριο Δράμας και το Lab40 ανακοινώνουν ότι, θα συμμετέχουν με περίπτερο στην  Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras lnnovation Quest – PATRAS IQ, η οποία διεξάγεται από 25-27 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Η παρουσία του Lab40 θα περιλαμβάνει την συμμετοχή της startupDENN, η οποία έλαβε τις υπηρεσίες του Lab40 στον επιταχυντή ιδεών, καθώς επίσης με ψηφιακή παρουσίαση του projectParkonTime από ομάδα που επίσης έλαβε τις υπηρεσίες επιτάχυνσης του Lab40 ενώ θα συμμετέχει η σχολή ρομποτικής @Rompots με την ιδέα «Ρομπότ φροντιστής για άτομα με Αλτσχάιμερ».

 

Στόχος της Έκθεσης «PATRASIQ» είναι η δημιουργία κρίσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, τόσο στην ερευνητική κοινότητα όσο και στον παραγωγικό τομέα, μέσω της εφαρμογής καινοτόμων ιδεών για την ανάπτυξη νέων και την βελτιστοποίηση υπαρχόντων προϊόντων και υπηρεσιών στο εθνικό και παγκόσμιο γίγνεσθαι. Σκοπός της είναι η αξιοποίηση της γνώσης με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

 

H συμμετοχή του Lab40 στοχεύει  στις συνέργειες μέσα στο οικοσύστημα της καινοτομίας, στην προώθηση και προβολή του έργου που επιτελεί και στην υποστήριξη των ομάδων που έλαβαν υπηρεσίες στον επιταχυντή ιδεών (Lab 40 accelerator).

 

Τέλος είναι πρώτη φορά που 7 Επιμελητήρια από την Ελλάδα συνεργάζονται από κοινού στα θέματα προώθησης της Καινοτομίας, με παρουσία σε κοινό εκθεσιακό χώρο που χορήγησε για τον σκοπό αυτό το Επιμελητήριο Αχαΐας. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στον Πρόεδρο του κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα για την ευγενική τους προσφορά.

 

 

 

Στέφανος Γεωργιάδης

 

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας –Lab40

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ