ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ επίσκεψη εργασίας με τον Αντιπεριφέρειάρχη ανάπτυξης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη εργασίας στο Επιμελητήριο Δράμας του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Αλέξανδρου Ιωσηφίδη.
29/01/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

   

Δράμα 29 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Επίσκεψη εργασίας στο Επιμελητήριο Δράμας του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη  Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας  της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Αλέξανδρου Ιωσηφίδη.

 

 

Την Παρασκευή 26/1/2024 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δράμας, συνάντηση εργασίας του Προέδρου κ. Στέφανου Γεωργιάδη με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κ. Αλέξανδρο Ιωσηφίδη.

 

Σε άριστο κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα της ΠΕ Δράμας και οι αναγκαίες δράσεις. Ειδικότερα συζητήθηκε ο σχεδιασμός και οι βελτιωτικές αλλαγές που χρειάζονται  για  συμμετοχή των επιχειρήσεων σε εκθέσεις εσωτερικού & εξωτερικού, θέματα υποδομών όπως οδικός άξονας Δράμας - Καβάλας και τα δίκτυα ενέργειας, θέματα των κλάδων  μαρμάρου, οίνου, αγροδιατροφής, ξύλου, ο Αναπτυξιακός Νόμος σε επίπεδο Περιφέρειας καθώς και δράσεις του ΠΕΠ ΑΜ-Θ που στοχεύουν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων. Τέθηκαν θέματα προώθησης της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, καθώς επίσης  δράσεις προώθησης και προβολής για την ενίσχυση του Τουρισμού και την αύξηση των επισκεπτών. Συζητήθηκε επίσης η αναγκαιότητα εκπαίδευσης – κατάρτισης σε κλάδους επιχειρήσεων με την ενίσχυση της Περιφέρειας. Κοινός στόχος η προσέλκυση και προώθηση επενδύσεων με  αύξηση των θέσεων εργασίας.

 

Τέλος η συνάντηση εργασίας, επιβεβαίωσε την ήδη εκφρασμένη  βούληση του Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλου Τοψίδη και της Περιφερειακής Αρχής, για έντονη συνεργασία με τα Επιμελητήρια, για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης της ΠΕ Δράμας καθώς και όλης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.    

 

 

Επιμελητήριο Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ