Ψήφισμα ΔΣ Επιμελητηρίου για την απώλεια του Κώστα Αποστολίδη - Ανακοίνωση Προέδρου Επιμελητηρίου Δράμας για την απώλεια του Κώστα Αποστολίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δράμας μετά την αναγγελία της αναπάντεχης απώλειας του ιδρυτή της εταιρείας Raycap και μεγάλου ευεργέτη της Δράμας Κώστα Αποστολίδη, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος ως κάτωθι....... περισσότερα »

Πρόσκληση σε Ενημερωτικές Εκδηλώσεις δράσεων επιχειρηματικότητας

Σας προσκαλούμε στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Δράσεων Επιχειρηματικότητας...... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση Εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας  με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Δράμα 22 Φεβρουαρίου 2024ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυνάντηση Εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας  με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘΤο Επιμελητήριο Δράμας επισκέφθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ο ΠεριφερειάρχηςΑΜ-Θ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης σε μια συνάντηση εργασίας με τον ΠρόεδροΣτέφανο Γεωργιάδη........ περισσότερα »

Πρόσκληση κοινής παρουσίασης των δράσεων «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»

Σας προωθούμε συνημμένη πρόσκληση στην κοινή παρουσίαση των δράσεων «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Δράμας....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα νεοιδρυθεισών επιχειρήσεων

Παράταση υποβολής αιτήσεων στις Δράσεις 1. «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» και 2. «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»....... περισσότερα »

Πρόσκληση σε Ενημερωτικές Εκδηλώσεις δράσεων επιχειρηματικότητας

Σας προωθούμε πρόσκληση σε Ενημερωτική Εκδήλωση, για την παρουσίαση των κάτωθι σημαντικών Δράσεων Επιχειρηματικότητας....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη εργασίας στο Επιμελητήριο Δράμας του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Αλέξανδρου Ιωσηφίδη.

Την Παρασκευή 26/1/2024 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δράμας, συνάντηση εργασίας του Προέδρου κ. Στέφανου Γεωργιάδη με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κ. Αλέξανδρο Ιωσηφίδη....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη εργασίας της κ.Έλενας Σώκου στο Επιμελητήριο

Την Πέμπτη 25/1/2024, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Δράμας, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Γεωργιάδη, η κυρία Έλενα Σώκου, Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα. Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π Δράμας κ. Αλέξανδρος Γεωργιάδης και ο συνεργάτης του βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη...... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απάντηση ΔΕΔΔΗΕ για τις Επενδύσεις Φωτοβολταϊκών στο ΚΥΤ Φιλίππων

Επιτυχής η παρέμβαση του Επιμελητηρίου Δράμας προς τον ΔΕΔΔΗΕ και με την υποστήριξη της Υφυπουργού Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Αλεξάνδρας Σδούκου, για την αντικατάσταση κατεστραμμένου μετασχηματιστή ισχύος στο ΚΥΤ Φιλίππων που δίνει την δυνατότητα σύνδεσης των φωτοβολταϊκών πάρκων....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - TASTE ATLAS AWARDS ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Η Πατάτα Κ. Νευροκοπίου “φιγουράρει” στην πρώτη θέση του παγκόσμιου διαγωνισμού TASTE ATLAS AWARDS 2023-2024 με ψήφους καταναλωτών από όλο τον κόσμο....... περισσότερα »

Directmarket

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Δείτε όλα τα προγράμματα
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ