Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η Δράση στοχεύει στη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους και ενόψει της επίσημης έναρξης της τουριστικής δραστηριότητας για το 2021 υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19. Η στήριξη των επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί με την παροχή επαρκούς ρευστότητας για την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητάς τους, μέσω της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης μέρους του κεφαλαίου κίνησης....... περισσότερα »

Επιστολή προς Υπουργό Υποδομών Πρόταση - λύση για την Δράμα στην χάραξη της νέας γραμμής Θεσσαλονίκη-Τοξότες

Πρόσθετη πρόταση-λύση στην επιλογή της χάραξης της νέας γραμμής Θεσσαλονίκη-Τοξότες ως τμήμα της Ανατολικής Σιδηροδρομικής Εγνατίας. Ένταξη στο έργο κάθετου άξονα Αμφίπολης- Ν. Ζίχνης (σύνδεση υφιστάμενης γραμμής Δράμας-Σερρών με την νέα χάραξη Θεσσαλονίκης Τοξότες)....... περισσότερα »

Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων»

Η νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων» αφορά στην ενίσχυση με τη μορφή επιχορήγησης, επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών γυμναστηρίων και παιδότοπων, οι οποίες επλήγησαν από την πανδημία της νόσου COVID-19, καθώς η λειτουργία τους έχει ανασταλεί καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος των γενικών περιοριστικών μέτρων στη χώρα....... περισσότερα »

Νέα Δράση ΕΠΑνΕΚ: «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών» - Επανεκκίνηση Εστίασης

Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19........ περισσότερα »

Στηρίζουμε την ΤΟΠΙΚΗ Αγορά διευρύνουμε τις Πωλήσεις των Τοπικών Επιχειρήσεων

Το DirectMarket.gr είναι μια Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά (e-Marketplace) ανεξάρτητων προμηθευτών που συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλα τα προϊόντα που διατίθενται στην Ελληνική Αγορά, ανεξάρτητα από το είδος ή την κατηγορία στην οποία ανήκουν........ περισσότερα »

Η ΚΕΕΕ αναβαθμίζει τις λειτουργίες της, μειώνει τη γραφειοκρατία και στηρίζει τις επιχειρήσεις

Με την Πράξη «Αναβάθμιση λειτουργιών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και των Επιμελητηρίων της χώρας για την υποστήριξη του επιχειρηματικού περιβάλλοντος», προβλέπεται η υλοποίηση μίας σειράς δράσεων ενίσχυσης του ρόλου και του έργου της ΚΕΕΕ...... περισσότερα »

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Την δεύτερη ημέρα του Πάσχα, οι επιχειρήσεις εστίασης ετοιμάζονται να επαναλειτουργήσουν μαζί με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της αγοράς, μετά από μια πολύμηνη & επίπονη αναστολή δραστηριότητας. Παρά τις αδιαμφισβήτητες δυσκολίες και τους μεγάλους περιορισμούς, επικρατεί η θέληση, η δύναμη και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο άμεσο μέλλον με κανονικότητα και ελευθερία....... περισσότερα »

ΦΕΚ για τα μέτρα που ισχύουν από 3/5 έως 10/5 - Πως θα λειτουργήσει η εστίαση από τις 3 Μαΐου.

Η απόφαση με τα μέτρα που ισχύουν από 3.5.2021 έως 10.5.2021 - Πως θα λειτουργήσει η εστίαση από τις 3 Μαΐου. (Δ1α/Γ.Π.οικ. 27683 ΦΕΚ 1814/29-2-2021) Επίπεδο Αυξημένου Κινδύνου όπου εντάσσεται η ΠΕ Δράμας. Από 3/5 έως 10/5...... περισσότερα »

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση... περισσότερα »

Βράβευση οινοποιείου - Καλύτερος παραγωγός στην Ελλάδα αναδείχτηκε “Το Κτήμα Τέχνη Οίνου”

Το Επιμελητήριο Δράμας και ο Πρόεδρος Στέφανος Γεωργιάδης  συγχαίρουν το οινοποιείο Κτήμα Τέχνη Οίνου  για το  ειδικό βραβείο του Καλύτερου Παραγωγού στην Ελλάδα που απέσπασε στα 28α Mundus Vini Wine Awards. ........ περισσότερα »

Directmarket

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Δείτε όλα τα προγράμματα
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ