Δελτίο Τύπου Παρέμβαση Επιμελητηρίου Δράμας για την ανάκληση της ΥΑ για την επιστροφή της κρατικής επιδότησης ηλεκτρικής ενέργειας από τις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Δράμας απέστειλε επιστολή παρέμβαση με αρ.πρωτ. 1086/18-06-2024 στα αρμόδια Υπουργεία για την άμεση ανάκληση της Υπουργικής απόφασης που επιβάλλει την επιστροφή της κρατικής επιδότησης στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από επιχειρήσεις. Η προαναφερθείσα κρατική επιδότηση στηρίχθηκε σε λάθος υπολογισμό της ΔΕΗ....... περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών

Το Επιμελητήριο Δράμας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα & Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών για τον ν.4738/2020 «Ρύθμιση οφειλών και Παροχή 2ης Ευκαιρίας» με θέμα...... περισσότερα »

Πασχαλινές Ευχές από Επιμελητήριο Δράμας

Ο Πρόεδρος Στέφανος Γεωργιάδης το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Δράμας σας εύχονται Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση........ περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δράμας στο 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων με θέματα την ανταγωνιστικότητα, την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, το χωροταξικό, αλλά και τις αναγκαίες αλλαγές του θεσμικού πλαισίου

Με επίκαιρα θέματα και συμμετοχή μεγάλου αριθμού βιομηχανιών εγκατεστημένων στις ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ και ΒΙΠΑ καθώς & Επιμελητηρίων από ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Απριλίου στην Αθήνα, το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών. Στο συνέδριο επίσημος ομιλητής ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομιλία του στους στόχους της Κυβέρνησης για τη βιομηχανία επισημαίνοντας την συμβολή των Βιομηχανικών Πάρκων, στην ανάπτυξη....... περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Οίνου «Βασικές αρχές οινογνωσίας» 14-15/5/2024 στη Δράμα

Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» με στόχο την κατάρτιση των εργαζομένων στο χώρο της εστίασης και του εμπορίου οίνου στη Δράμα, καθώς και την ανάδειξη του επώνυμου Ελληνικού κρασιού, διοργανώνει με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δράμας, διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Βασικές αρχές οινογνωσίας»...... περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Ολοκλήρωση της εκθεσης «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προβολή δραμινών προϊόντων & επιχειρήσεων στην Έκθεση «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη» στη Στάση Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα....... περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Εκδήλωση για την καινοτομία

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στον χώρο της Δομής Επιχειρηματικότητας – Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Lab40, η εκδήλωση με θέμα «Τα Επιμελητήρια και ο ρόλος τους στην προώθηση της καινοτομίας» την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Δράμας....... περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ Μοναδικές Γευσεις από την Αν. Μακεδονία Θράκη

Σας προσκαλούμε στα Εγκαίνια της Έκθεσης "Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη" που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στη Στάση ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Αθήνα) την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και ώρα 18.30 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα........ περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Το Επιμελητήριο Δράμας & η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο ΡΟΛΟΣ & Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 & ΩΡΑ: 11 πμ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ....... περισσότερα »

Παράταση πληρωμών φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων λόγω αργίας Καθολικού Πάσχα

Επισυνάπτονται αναλυτικά τα Δελτία Τύπου......... περισσότερα »

Directmarket

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Δείτε όλα τα προγράμματα
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ