Πρόσκληση και πρόγραμμα Εκδήλωσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Ενημερωτική εκδήλωση με εισηγήτρια την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κυρία Χριστιάνα Καλογήρου....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ DEMO DAY Δ' ΚΥΚΛΟΥ

Την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί το Demo Day του Δ' Κύκλου της Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας, στις εγκαταστάσεις της Δομής, στην Οδό Λαμπριανίδη 40, στη Δράμα. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom Link....... περισσότερα »

Δελτίο Τύπου-Προσοχή Εξαπάτηση Επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Δράμας συνιστά για ακόμη μια φορά την ΠΡΟΣΟΧΗ όλων των επιχειρηματιών & εργαζομένων, γιατί αυτές τις ημέρες επανήλθαν οι απατεώνες εξαπατώντας ή προσπαθώντας να εξαπατήσουν αντλώντας τηλεφωνικά τραπεζικούς κωδικούς......... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας Επιμελητηρίου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του KOUROS HOTEL στην Δράμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 η κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Δράμας, παρουσία πλήθους κόσμου από την επιχειρηματική κοινότητα και θεσμικών εκπροσώπων της Δράμας. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεος........ περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα 360ᵒ»

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης 126997/28-12-2022 Προκήρυξη Καθεστώτος Ενισχύσεων «Επιχειρηματικότητα 360» του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022. Η 1η προκήρυξη του παραπάνω καθεστώτος ορίζει ότι η ημερομηνία έναρξης υποβολής των προτάσεων είναι 09.01.2023 και η ημερομηνία λήξης είναι 10.04.2023...... περισσότερα »

Ανακοίνωση Προσοχή απάτη κατά επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Δράμας συνιστά την προσοχή των επιχειρήσεων, γιατί αυτές τις ημέρες ,σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκετές επιχειρήσεις έχουν πέσει θύματα απάτης από επιτήδειους που υποκλέπτουν τραπεζικούς κωδικούς....... περισσότερα »

Δελτίο τύπου - Διάθεση Ψηφιακής Υπογραφής

Το Επιμελητήριο Δράμας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης & Επενδύσεων ξεκίνησε τη δωρεάν διάθεση της ψηφιακής υπογραφής στα μέλη του, με αρχή τις κεφαλαιουχικές εταιρείες (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ)....... περισσότερα »

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Το Επιμελητήριο Δράμας και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB) σας προσκαλούν στην διαδικτυακή παρουσίαση των Χρηματοδοτικών Εργαλείων της (HDB) η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω Microsoft Teams την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022........ περισσότερα »

LAB.40: Εργαστήριο με Θέμα "Πως θα διαχειριστώ το eshop μου για συνεχείς και αποδοτικές πωλήσεις"

Τα Remicro LOCAL Workshops, είναι μια σειρά θεματικών εργαστηρίων που στόχο έχουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων των συμμετεχόντων. Κεντρικός ομιλητής του εργαστηρίου θα είναι ο κ. Άλκης Πολιουδάκης, Marketing Expert και Online Trainer από την “helloadv” και θα μιλήσει για την ραγδαία άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου και τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων και θα δώσει απαντήσεις για το πως μπορεί το δικό σας να ξεχωρίσει....  ... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παράταση στην αναπροσαρμογή των επαγγελματικών μισθώσεων με ανώτατο όριο το 3% και για το έτος 2023.

Παράταση στην αναπροσαρμογή των επαγγελματικών μισθώσεων με ανώτατο όριο το 3% και για το έτος 2023........ περισσότερα »

Directmarket

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Δείτε όλα τα προγράμματα
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ