Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας και Επιτάχυνσης των καινοτόμων Τεχνολογικών Επιχειρήσεων της χώρας από την Enterprise Greece

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξαγωγικού Εμπορίου (Enterprise Greece), στο πλαίσιο του καταστατικού της σκοπού, ενισχύει τον ελληνικό κλάδο καινοτομίας – τεχνολογίας και προωθεί τις εξαγωγές, εγκαινιάζοντας το 2022 με ένα ακόμη πιο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας και Επιτάχυνσης των καινοτόμων Τεχνολογικών Επιχειρήσεων της χώρας, σε συνέχεια και του επιτυχημένου πιλοτικού προγράμματος «Thriving in the Storm» που υλοποίησε το 2020....... περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ΕΒΕΑ-Επιμελητήριο Δράμας

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, προχώρησαν σήμερα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Επιμελητήριο Δράμας, με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό των συνεργειών μεταξύ των δύο φορέων, στο πλαίσιο των δράσεων ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας....... περισσότερα »

Μήνυμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας για το Νέο Έτος

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι Το 2021 ήταν ακόμη μια χρονιά της πανδημίας, των υγειονομικών και των οικονομικών δυσχερειών για όλους μας. Ήταν όμως και μια χρονιά που αγωνιστήκαμε ως κοινωνία & πολιτεία, να ανταπεξέλθουμε μπροστά στις δύσκολες προκλήσεις & αλλαγές της ζωής μας και της αβεβαιότητας για το μέλλον. Στην συντριπτική πλειοψηφία μας....... περισσότερα »

Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό για το διαστημα από Πέμπτη 30/12/2021 έως Δευτέρα 17/1/2022

Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό για το διαστημα από Πέμπτη 30/12/2021 έως Δευτέρα 17/1/2022 Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) καλείται να ενημερώσει άμεσα σχετικά τα Επιμελητήρια – μέλη της....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Lab40: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο Mentor’s Day του Προγράμματος Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας

Την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο Εργαστήριο Εκπαίδευσης Μεντόρων του Προγράμματος Επιτάχυνσης της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab.40, του Επιμελητηρίου Δράμας. Η εκδήλωση μεταδόθηκε διαδικτυακά, ακολούθως των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του Covid-19........ περισσότερα »

Τα νέα μέτρα από τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 έως και τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 06:00........ περισσότερα »

Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά του νομού Δράμας

Ο πλούτος του φυσικού περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, είναι από τους πιο σημαντικούς στην Ευρώπη. Είμαστε ευγνώμονες που ζούμε τόσο κοντά στις παρυφές του δάσους της Ελατιάς, που το είναι το μεγαλύτερο στην χώρα με έκταση 700 τ.χλμ. Είμαστε τυχεροί για το Παρθένο δάσος του Φρακτού, που είναι το σύμβολο μας και ένα από τα ελάχιστα Παρθένα Δάση της Ευρώπης. Στα βουνά μας, στις κοιλάδες αλλά και την πεδιάδα μας, σημαντική θέση κατέχουν τα αυτοφυή βότανα και τα αρωματικά φυτά. ........ περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόσκληση σε όποιο ενδιαφερόμενο θέλει να εκπαιδευτεί ως μέντορας σε προγράμματα επιτάχυνσης στο πλαίσιο του Lab.40

Η νεοσύστατη δομή επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος Επιχειρηματικού Εργαστηρίου Εκπαίδευσης Μεντόρων που απευθύνεται σε επαγγελματίες με αξιόλογη εμπειρία οι οποίοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να αντιληφθούν τον σημαντικό ρόλο του μέντορα στα προγράμματα επιτάχυνσης και εν γένει στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων....... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υπογραφή μνημονίου Lab40 με eMT cluster

Με στόχο την διαμόρφωση ενός πλαισίου κοινών ενεργειών για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης που εκπροσωπεί την Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab40 και ο Διευθυντής της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης κ. Σταύρος Αμοιράς που εκπροσωπεί τον φορέα αρωγό eMT cluster, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας....... περισσότερα »

Το ΦΕΚ 5401/20-12-2021 με τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2021

Το ΦΕΚ 5401/20-12-2021 με τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2021...... περισσότερα »

Directmarket

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Δείτε όλα τα προγράμματα
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ